Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan várja a lányom, hogy...

Jogosan várja a lányom, hogy az egész gyerektartást neki adjam?

Figyelt kérdés

Megkapta 70% át, gimnazista, és szerinte az egész őt illeti.

Hibásnak érzem magam hogy egy részét megtartottam ételre. Sajnos nem vet fel a pénz, hogy az egészet tudjam adni. Azt mondta hazug vagyok és tolvaj.

dec. 28. 15:38
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
96%
Kirakod egy kupacba a bevételt. Ennyi kell a fűtésre, ennyi az áramra, netre, vízre, kajára, cipőre. Mutassa meg, hogy melyik kupacból vegyél el, az az övé. Ne legyen fűtés? Ne legyen net? Ne legyen kifizetve a telefonszámlája? Nem akar új cipőt? Ingyenkonyhán akar kajálni?
dec. 28. 16:10
 12/50 anonim ***** válasza:
71%
Dehogy várja jogosan. Vagy ha annyira nagy a szája,akkor a rezsi ráeső részét fizesse is ki,valamint az ételt,tisztálkodó szereket is oldja meg magának. Gondolom már elmúlt 18 éves.
dec. 28. 16:22
 13/50 anonim ***** válasza:
95%

A gyerektartás a gyerekRE, de az eltartó szülőNEK jár.

A gyereknek SEMMIT nem kell odaadni, a gyerek szükségleteire (kaja, ruházkodás, közlekedés, különórák, stb) kell felhasználni.

dec. 28. 16:24
 14/50 anonim ***** válasza:
86%
Egy forintot sem kell belőle adnod, a ruhára, rezsire, ételre stb-re van. A zsebpénz egy külön dolog
dec. 28. 16:26
 15/50 anonim ***** válasza:
91%
A gyerektartás a gyereket nevelő szülőnek jár arra a célra, hogy részben ebből fedezze a gyerekkel kapcsolatos költségeket, mint pl. lakhatás, rezsi, étel, ruha, oktatással kapcsolatos költségek, stb. A lányod teljesen el van tévedve.
dec. 28. 16:29
 16/50 anonim ***** válasza:
84%
megmondanám neki, hogy oké kicsim, itt az 50 ezer gyerektartás, levonjuk belőle a 20 ezer rezsit, 30 ezer kaját, 10 ezer bérletet, 5 ezer telefon és net díjat, tehát a maradék 15 ezret miből fogod befizetni nekem minden hónapban?
dec. 28. 16:35
 17/50 anonim ***** válasza:
89%
Nyilván nem jogos. Le kell ülni vele és elmagyarázni neki, mi mindenre kell az a pénz. De bizonyára megtetted már.
dec. 28. 16:49
 18/50 anonim ***** válasza:
41%
Amugy hogy ilyen eletkeptelenek a kamaszok manapsag? Hogy nincs fogalmuk a penz ertekerol?
dec. 28. 16:59
 19/50 kutyafule4 ***** válasza:
17%
Ha nem kamu, akkor rossz helyen van nálad a gyerek.
dec. 28. 17:10
 20/50 anonim ***** válasza:
86%

Nem kicsit pofátlan. Szépen oda adnám neki a teljes összeget, majd átnyujtanám neki a havi számlákat és kérném, hogy akkor innentől kezdve fizesse ki a felét és az élelmezését is maga oldja meg.

Kíváncsi lennék a reakciójára...

Ahogy a neve is mondja: GYEREKTARTÁS!

Mivel te vagy az eltartó, ezért az a pénz neked jár, hogy abból takard a gyerek költségeinek egy részét (meg nyilván mint szülő, te is hozzájárulsz, nemcsak az Apa): élelmezés, számlák, ruházat, iskoláztatás stb.

Ui: ez a kamasz a fejedre nőt! Huu, hogy én mit nem kaptam volna annó, ha ilyet merek mondani...

Neked meg lelkiismeret furdalásod van. Azért is lett ilyen szemtelen a gyereked, mert ő a főnök a házban.

dec. 28. 17:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!