Jogosan várja a lányom, hogy az egész gyerektartást neki adjam?
Megkapta 70% át, gimnazista, és szerinte az egész őt illeti.
Hibásnak érzem magam hogy egy részét megtartottam ételre. Sajnos nem vet fel a pénz, hogy az egészet tudjam adni. Azt mondta hazug vagyok és tolvaj.
A gyerektartás a gyerekRE, de az eltartó szülőNEK jár.
A gyereknek SEMMIT nem kell odaadni, a gyerek szükségleteire (kaja, ruházkodás, közlekedés, különórák, stb) kell felhasználni.
Nem kicsit pofátlan. Szépen oda adnám neki a teljes összeget, majd átnyujtanám neki a havi számlákat és kérném, hogy akkor innentől kezdve fizesse ki a felét és az élelmezését is maga oldja meg.
Kíváncsi lennék a reakciójára...
Ahogy a neve is mondja: GYEREKTARTÁS!
Mivel te vagy az eltartó, ezért az a pénz neked jár, hogy abból takard a gyerek költségeinek egy részét (meg nyilván mint szülő, te is hozzájárulsz, nemcsak az Apa): élelmezés, számlák, ruházat, iskoláztatás stb.
Ui: ez a kamasz a fejedre nőt! Huu, hogy én mit nem kaptam volna annó, ha ilyet merek mondani...
Neked meg lelkiismeret furdalásod van. Azért is lett ilyen szemtelen a gyereked, mert ő a főnök a házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!