Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyamnak van beleszólása...

Anyamnak van beleszólása ,hogy kivel ismerkedek?24/L

Figyelt kérdés

Dolgozok,viszont együtt élünk anyámmal,beleadok a háztartásba.Utobbi hónapokban ismertem meg valakit akinek ő nagyon nem örül konkrétan megtiltotta hogy vele ismerkedjek és jobban belebonyolódjak a dolgokba.

Ez normális?😅

dec. 28. 05:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
80%

"haza semmiképp nem vittem és nem is akarom"

Akkor nem is komoly az egész. Akkor meg miért olyan kiakaszto, hogy anyádnak nem tetszik?

Véleménye attól még lehet, és igen, el is mondhatja, akkor is, ha neked nem tetszik. Ha van egy csöpp eszed, komolyan atgondolod a szempontjait egy későbbi, komoly párkapcsolat érdekében!

dec. 28. 09:29
 12/32 anonim ***** válasza:
61%
Ha 24 évesen még ő dönti el helyetted aztán itt kell megerősítést kérned, akkor igen. Jobb neked, hogy valaki intézi helyetted, mert még nagyon gyerek vagy agyban
dec. 28. 09:46
 13/32 anonim ***** válasza:
53%

Na ezért nem szabad szülőkkel élni…

Dolgozhatsz, kereshetsz pénzt, fizetheted a számlákat, elvégezheted a háztartás rád eső részét, de akkor sem vagy felnőttként kezelve. Akkor is megy a beleduma.

dec. 28. 10:13
 14/32 anonim ***** válasza:
79%

Tudni kellene, miért ellenzi az egészet. Nem biztos, hogy rosszat akar.

Egyébként lehet, hogy érdemes lenne különköltözni.

dec. 28. 10:38
 15/32 anonim válasza:
82%

Kérdező ez egy teljesen fölösleges kérdés volt itt.

Felnőtt dolgozó ember vagy?

Igen.

Te választod meg a barátaidat, párodat?

Igen.

Akkor miről is beszélünk?

Az mondjuk engem is érdekelne hogy milyen okból tiltja, valószínűsítem hogy vagy kor különbség vagy etnikai hovatartozás lehet a gond.

dec. 28. 10:42
 16/32 anonim ***** válasza:
88%

A párkacsolatodba nem szólhat bele az anyád, ha a pasit nem viszed haza.

Nem teljesen értem, hogy ha ilyen az anyád akkor miért számolsz be neki a magánügyeidről.

dec. 28. 11:01
 17/32 anonim ***** válasza:
68%

"akkor sem vagy felnőttként kezelve. Akkor is megy a beleduma."

Nem akkor felnőtt az ember, ha nem dumálnak bele mások az életébe, hanem akkor, ha

1. tisztában van vele, hogy minden felnőtt életébe beledumálnak egy csomóan

2. helyén tudja kezelni a beledumálásokat, ahogy a felnőtt emberek is a helyén tudják kezelni.

Úgyhogy ha a te életedbe csak azért nem dumálnak bele a szüleid, mert leléptél otthonról, akkor még nagyon gyerek vagy te is.

dec. 28. 11:02
 18/32 anonim ***** válasza:
72%

De azt tudod hogy miért nem kedveli? Van valami oka? Ismeri talán? Lehet, hogy csak féltésből.

Másrészről meg nem lehetne elméletileg beleszólása hiszen nagykorú vagy.

Vannak olyan szülők, akiknek az égvilágon senki nem felel meg a gyereküknek, láttam már ilyet is. Sok oka lehet.

dec. 28. 11:12
 19/32 anonim ***** válasza:
11%

"Nem biztos, hogy rosszat akar."

Hát ez az. Kérdező, miért abból indulsz ki, hogy rosszat akar? Ha annyira utálna, nem hagyná, hogy még mindig otthon lakjál.

"Felnőtt dolgozó ember vagy? Igen. ... Akkor miről is beszélünk?"

Arról, hogy még nem tudja eltartani magát, nyilván ezért él az anyjával.

dec. 28. 11:20
 20/32 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem nem idén barnult állampolgár lesz a srác...
dec. 28. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!