Szerintetek ez nem érzelmi zsarolás anyukám részéről? (többi lent)
Már kb. 10 éve van jogosítványom, de nem volt rá szükség hogy használjam, emiatt nagyon kijöttem a gyakorlatból és egyáltalán nem vezetek jól, félek is egyedül elmenni. Anyukám időről időre azzal csesztet, hogy ez nem állapot hogy nem tudok vezetni, a korosztályomban már mindenki tud vezetni és mi van ha történik vele valami és nem tudom bevinni a kórházba stb…
Emiatt a nyáron (mert nem tudtam már hallgatni a szövegét) megkerestem a régi oktatómat, hogy adjon nekem pár órát, persze rohadt drága volt és azt is tudtam hogy a későbbiekben nem lesz szükségem a jogsira (olyan helyre költözöm ahol a tömegközlekedés gyorsabb mint az autó) mégis a balhé elkerülése miatt kidobtam csomó pénzt.
Most megint kezdte, hogy ha tudnék vezetni akkor egy közös ügyintézésben időt spórolhatnék neki. Egyébként nagyon segítőkész vagyok és türelmes is, de szerintem amit most csinál az már felére egy érzelmi zsarolással és idős vagyok már ahhoz hogy így beleszóljon az életembe. Egyébként 27 éves vagyok…
Teljesen felesleges, hogyha rosszul van, úgysem te viszed be, hanem a mentő :D
Hagyjuk már. Amúgy meg nem kell meghallgatni, amikor elkezdi. 27 vagy, nem 17, hogy állandóan a marhaságait hallgasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!