Mit vegyek a szüleimnek karácsonyra ha nincs túl sok pénzem?
Figyelt kérdés
Eléggé kifogytam a zsebpénzemből és kb csak 20 ezer forintot tudok szánni max a karácsonyi ajándékra. Mivel az előző években nem nagy dolgokat vettem ezért idén valami nagy durranást szeretnék de viszonylag olcsón.dec. 10. 20:41
21/25 anonim válasza:
Csinálj egy "kuponfüzetet", beváltható kuponokkal!
Akkor váltják be, mikor nekik jó!
Pl. Anyának nyakmasszírozás
Ablakmosás
Autótakarítás
Közös séta
Készítesz egy gyümölcssalátát/koktélt/sütit
Elkíséred a nagyihoz
Én nagyon tudnék örülni egy ilyennek!
22/25 A kérdező kommentje:
Kedves 19- es válaszoló!
Semmi flegmaságot nem (akartam) tenni a hangnemembe, de ha te ezt érzékelted akkor bocsánat!
Így a végére igazán jó ötleteket kaptam. Végeredményül anyukámnak kétnapos Bécsi utazást vettem (kb.30 k) apukámnak pedig sütiworkshop utalványt. (0ft)
dec. 29. 11:06
23/25 A kérdező kommentje:
Ezt nem azért mert egyiket jobban szeretem hanem mert személyeset akartam. Kérlek ne gondoljatok rosszra.
dec. 29. 11:11
25/25 A kérdező kommentje:
Igen. Miért?
jan. 13. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!