Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit vegyek a szüleimnek...

Mit vegyek a szüleimnek karácsonyra ha nincs túl sok pénzem?

Figyelt kérdés
Eléggé kifogytam a zsebpénzemből és kb csak 20 ezer forintot tudok szánni max a karácsonyi ajándékra. Mivel az előző években nem nagy dolgokat vettem ezért idén valami nagy durranást szeretnék de viszonylag olcsón.

tegnapelőtt 20:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%

Ha csak zsebpénzed van,akkor a szüleid biztos tisztában vannak az anyagi helyzeteddel. Ebből adódóan pedig nem hinném,hogy valami drága ajándékot várnának tőled. Sőt,lehet hogy ők éreznék magukat kellemetlenül,mert tudják,hogy rájuk költöd a kevés pénzedet is.

Kérlek írj valami keretet,hogy mennyiből gazdálkodnál,biztos kapsz tippeket. De hidd el,a karácsony nem erről kell,hogy szóljon..

tegnapelőtt 20:47
 2/19 anonim válasza:
100%
Nem mindig csak tárgyakkal tudjuk kifejezni/meghálálni azt a szeretetet amit adnak nekünk. Egy levél, vagy valami olyan amit te magad csinálsz többet jelnet mint egy tárgy amit a polcról vettél le. Személy szerint ezt tudom javasolni. :)
tegnapelőtt 20:48
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon örülnék pl egy fényképnek, amin mindannyian rajta vagyunk. Párszáz Ft. A képkeret is pár ezer Ft. Mellé egy szép emlékpapíron egy igazán szívhez szóló idézet, amit akár te is megirhatsz, van rá 2 heted.

Plusz a kedvenc csokijuk, esetleg még valami apróság, pl kulcstarto, egy picike plüss, ilyesmi.

De ha nincs kereseted, akkor szerintem elég egy nagy ölelés, meg 2 puszi is!

tegnapelőtt 20:56
 4/19 anonim ***** válasza:
92%

Nagy durranást 20 ezerből? Viccelsz?

Ne nagy durranást akarj hanem ajándékot, egy képkeret egy kedvenc képpel vagy hasonló kis figyelmesség többet ér mint bármilyen nagy ajándék.

Hidd el a szüleid nem várnak el nagy dolgot, nekik te vagy az ajándék, szülőként mondom ezt hidd el.

tegnapelőtt 21:19
 5/19 anonim ***** válasza:
94%
Családi mozijegy, meghívó egy cukrászdába, vagy pár süti karácsonyra. Tökéletes.
tegnapelőtt 21:20
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
Érdemes saját kézzel készült ajándékot adni. Az nem kerül sokba, mégis sokat ér.
tegnapelőtt 21:53
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Van valami apróság, amire vágynak, csak nem vették, mert nem lehet kapni a közelben és nem mernek rendelni?

Énl anyuékat szintúgy rendeztem le. Anyu régóta kér egy kézi varrógépet s apu a telefonjára egy olyan tokot, amilyent vettem anyunak szülinapjára, mert megtetszett neki. Plusz még a kedvenc csokijaik és egy egy dezodor. Azt mindig én veszem nekik, mert azt szintén nem lehet kapni otthon a közelben, amilyent ők szeretnek( én nem otthon lakok, egyetemezek és ők segítenek, ezért nem akarok az ők pénzükből költeni sokat). Majd a rendes fizetésemből veszek nekik rendes ajándékot.

tegnapelőtt 22:44
 8/19 anonim ***** válasza:
88%
Én apum egyik születésnapjára írtam. Elmondtam mennyire szeretem és milyen hálás vagyok neki. Azóta is emlegeti. Az egyik nagyimnak meg rajzoltam, kitette az ebédlő falára. Szerintem ezeket milliószor többre értékelték, mintha vettem volna nekik valami kacatot.
tegnapelőtt 23:00
 9/19 anonim ***** válasza:
86%
1-1 jó könyvet. Azt összesen 8-10 ezerből megúszod.
tegnapelőtt 23:34
 10/19 A kérdező kommentje:
Igazából nem vagyok ez a lelki típus sokkal inkább tudnék azonosulni valami mozijeggyel vagy ilyesmi. És nem úgy gondoltam nagy durranásra, hogy 2 hetes ut@zás egyiptomba hanem valami nagyobb dolog.
tegnap 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!