Mit vegyek a szüleimnek karácsonyra ha nincs túl sok pénzem?
És szerintem negyon is megvalósítható egy ilyen dolog és nem kell rá vagyonokat költeni. Olyan válaszokat várok amelyek tényleg segítenek és nem jönnek ezredszer is a ,,nem az ajándék a fontos hanem hogy szívből adod''
Szeretnék valami emlékezetes NAGYOBB dolgot (nem feltétlenül tárgy) kb 20ezerből
Kérdező emléket, élményt kell adni nem tárgyat. És igen, macerásabb, pont ettől lesz nagyobb és értékesebb.
Szervezz egy családi fotózást, nem kell hozzá extra fotós vagy masina, manapság egy telefon is elég, a lényeg az alkalom - majd a képet elviszed kinyomtatni egy vászonképre pl.
Ha emlékezetes, de olcsó dolgot szeretnél, akkor pedig kénytelen leszel a lelki részével foglalkozni a dolognak.
Vehetsz ennyiért ezüst ékszert (van egy oldal, én is ott vettem fülbevalót, garantáltan ezüst, mert én már megpusztultam volna valami bizsutól, annyira begyullad tőle a fülem), de nem lesz nagy durranás.
Bocs, hogy így mondom, de drága, flancos ajándékot nem az általuk adott zsebpénzből kell adni. Én átlag feletti fizetés mellett költök ennyit a szüleim ajándékára, ők is az enyémre, pedig mindnyájan jómódú felnőttek vagyunk. 20 ezer Ft egy keresettel nem rendelkező tinitől nagyon sok, szülőként irtó zavarba jönnék tőle, hiszen én nem azért adom a pénzt, hogy hozzám forogjon vissza, hanem hogy a gyerek magára költse. Nagyon extra élményekre kevés 20 ezer, moziba, aquaparkba (bár oda meg már nem feltétlen elég) meg ha a gyerekem mindenképp fizetni akar, akkor a saját részét állja max, ne az egész családét.
Ha a szüleid szeretik az édességet, vegyél minőségi csokiválogatást, pl Lindt és ha tudsz, süss valami saját készítésűt. Nem kell emeletes tortát, a mézeskalács is szép és finom, lehet dekorálni is.
A 11-es válaszodban a hangnemet meg azért jó lenne, ha visszavennéd, itt segítő szándékú válaszokat kaptál számodra totál ismeretlen emberektől, de esélyesen közülük nem egy az anyád-apád lehetne, van gyereke is, tehát tudhatja, milyen ez a kérdés az ajándékozott oldaláról is. Semmi alapod nem volt ilyen stílusban flegmázni, mit tettél te le az asztalra, amitől feljogosítva érzed erre magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!