Úgy néz ki, hogy a nevelőszüleimet is elvesztem. Mit csináljak?
17 éves fiú vagyok. Két éves koromban egy lakástüzben sajnos elveszettem az igazi szüleimet. Mivel senki se vett gondozásba, gondozásba kerültem egy gyerekotthonban. Ahol egészen hat éves koromig voltam. Majd örökbefogadtak. A nevelőapámmal nem volt jó viszonyom. A nevelőanyámmal nagyon jól kijövök. Jelenleg Kecskeméten élünk, az erdeti otthonom pedig az ország másik végén van. Tegnap mélységesen elszomorított, hogy a nevelőapám egyszet a múltammal viccelődött. Ez megint a felszínre jött nálam. Nem tudtam úralkodni az érzelmeimen és rátámadtam miközbe tévézett. Dulakodtunk. És arcon vertem
Majd megfékeztem magam. Nagyon dühös lett és eltaszított magátol. A nevelőanyum megvéd, és annak tudja be, hogy ezzel vezetem le a dühömet e.
A nevelőapám nem szól hozzám, ma is lehotdott egy utólsó senkinek. Ha eldob magátol, akkor abba a döntésbe a nevelőanyàmnak is belekell egyeznie?
18 leszek december 20-án. Nincs senkim nem tudom mi lesz így velem.
Ez csak az újabb megvertem anyámat, szétrúgtam a tévét, apámmal összevertük nagyapámat stb kamu.
Nem értem, miért nem lehet kitiltani innen ezt az idiótát.
A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani
(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!
No komment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!