Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Úgy néz ki, hogy a nevelőszüle...

Úgy néz ki, hogy a nevelőszüleimet is elvesztem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok. Két éves koromban egy lakástüzben sajnos elveszettem az igazi szüleimet. Mivel senki se vett gondozásba, gondozásba kerültem egy gyerekotthonban. Ahol egészen hat éves koromig voltam. Majd örökbefogadtak. A nevelőapámmal nem volt jó viszonyom. A nevelőanyámmal nagyon jól kijövök. Jelenleg Kecskeméten élünk, az erdeti otthonom pedig az ország másik végén van. Tegnap mélységesen elszomorított, hogy a nevelőapám egyszet a múltammal viccelődött. Ez megint a felszínre jött nálam. Nem tudtam úralkodni az érzelmeimen és rátámadtam miközbe tévézett. Dulakodtunk. És arcon vertem

Majd megfékeztem magam. Nagyon dühös lett és eltaszított magátol. A nevelőanyum megvéd, és annak tudja be, hogy ezzel vezetem le a dühömet e.

A nevelőapám nem szól hozzám, ma is lehotdott egy utólsó senkinek. Ha eldob magátol, akkor abba a döntésbe a nevelőanyàmnak is belekell egyeznie?

18 leszek december 20-án. Nincs senkim nem tudom mi lesz így velem.

dec. 9. 16:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%
Na, miután rövid úton kiderült, hogy kamu, a kérdező lelépett.
dec. 9. 21:26
 12/16 anonim ***** válasza:
91%

Ez csak az újabb megvertem anyámat, szétrúgtam a tévét, apámmal összevertük nagyapámat stb kamu.

Nem értem, miért nem lehet kitiltani innen ezt az idiótát.

dec. 10. 09:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Itt valami nem stimmel. Örökbefogadtak? Ha igen, akkor nem nevelőszülők. Nevelőszülők pénzért nevelik a kiemelt gyerekeket, és bármikor elvihetik a gyereket. Örökbefogadásnál pedig mintha a vér szerinti szüleiddel élnél. A szüleid nevét viseled?
dec. 10. 16:22
 14/16 Senior Séf ***** válasza:
30%
Tanuld meg fékezni az indulataidat. Nem fog az életben mindenki az elvárásaidnak megfelelően viselkedni, és NEKED kell tudni ezt kezelni magadban.
dec. 10. 18:09
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani

(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!

No komment.

dec. 10. 18:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Talán visszakapta a nevelőapától a jobb horgot, utolsó. (Tőlem visszakapta volna.)
dec. 11. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!