Apám igénytelen magára, főleg fogaira. Ezt mondjam el előre a páromnak, mielőtt találkoznak?
Apámnak rengeteg foga hiányzik. 10-15 lehet meg. Elől is hiányzik néhány, főleg ínysorvadás miatt. Nem csináltatja meg őket, mert “minek”.
Én nagyon szégyellem ezt. Nekem is kihúzták már hátul 3 fogamat, de az összeset pótoltattam implantátummal. Nem vagyok igénytelen, mindhárom elrontott gyökérkezelés eredménye volt.
Szóval… apám nem csináltatja meg a fogait. Mindig kellemetlenül érzem magamat, amikor új emberekkel találkozik, akiket ismerek és be kell mutatnom, hogy ő az apám.
Lett egy új párom, aki egy igényes férfi. Én is igényes nő vagyok. Mint mondtam, az én fogaim szépek, ha kellett megcsináltattam őket. Igényes a hajam, az öltözködésem, tiszta vagyok és a szellemi fejlődésre is hangsúlyt fektetek. Ergo azt gondolják az emberek, hogy a szüleim is igényesek. Anyukámra igaz is, őt is zavarja, hogy az apám nem csináltatja meg a fogait, de nem fogja kifizetni neki.
Az apám viszont fogatlan, ez az ami legjobban zavar. Ezt csak tetézi azzal, hogy szinte szétrohadt cipőben jár, mert sajnálja az újra a pénzt, el van hízva, sokszor nem zuhanyozik rendesen.
Elmondjam előre a páromnak, hogy mi a helyzet? Annyira kellemetlen ez nekem. De azt sem szeretném, hogy csak elviszem hozzánk és szembesül ezzel. Azt akarom, hogy lássa, hogy ez engem is zavar.
Bocs, nem olvastam végig a kommenteket.
Szerintem mondd el neki, így felkészíted rá. Ha nem szólsz, és ő veszi majd észre, többször is rá fog nézni, hogy milyen a foga, szája. Jó, lehet, hogy amúgy is. De mégis más, ha tudja.
Na, remélem érted 🙂
30, a genetika egy dolog, de a kérdezőben volt annyi, hogy elmenjen és megcsináltassa. Nagyon nem mindegy, hogy rossz a genetika és nem csinálok semmit, hagyom szétrohadni a számat vagy rossz a genetika, de elmegyek az orvoshoz és mindent megteszek az egészségem érdekében.
Ugyanis ha itt valaki nem tudná, a rossz fogazat vezethet többféle emésztőrendszeri megbetegedéshez is… Hacsak nem bébikaján él az ember.
34, piálni volt pénz? Meg cigizni?
Jaj te meg a szakadt kabátod. Turiban találtál volna rendeset, ha akarsz. Annyira hisztizni akartok, hogy minden pénzbe kerül. Dolgozni büdös? Mert azt is lehet, biztosan elképeszt titeket. Sőt, ha szar a munkád, akkor rakhatsz le másik szakmát, a munkaügyiben eligazítanak, ingyen szakképzést kapsz. Hagyjuk már ezt a nyavalygást a pénzzel, annyira senki nem szegény, hogy 10 év alatt ne spóroljon össze egy turis kabátra.
Kifogás van, meg baromságokra költeni a pénzt.
Annak idején nagyanyámék is úgy voltak, mint a templom egere, de szakadt holmiban sosem jártak… Pláne büdösen, koszosan.
27 80-ért már van kivehetős...az is jobb, mindha nem lenne. Nekem is az volt 2 évig, nekem balesetbe estek ki. Aztán lett koronám és műtöttek, akkor meg a csővel verték ki 😆.
De sztm se kell emiatt szégyenkezni...tényleg iszonyat drágák a fogpótlások.
Ha a csávód ezért lelép, annyit is ér.
N 32
36, értsd már meg, hogy nem kirohadt a kérdező foga. Simán van olyan eset, mint pl az enyém is, letörik, menthetetlen, ment a cementállomány genetikailag egy nagy nulla. Hiába gyökérkezelik, tömögetik, sámándoboznak felette, nem lehet megmenteni. Nekem is ki kellett szedni, miután 5 hónapon át háromhetente jártam az orvoshoz és konkrétan kínzott a gyökérkezeléssel meg a tömögetéssel. Sajnos van, akinek egyszerűen ilyen az állomány, hiába nem cigizik, kávézik, piál, stb. Húzós volt, de már akkor elkezdtem egészségpénztárat fizetni, amikor meglett az első fizum, mert tudtam, hogy a fogaim enyhén szólva rosszak lesznek, hiszen a családban mindenkinek rosszak. Hiába a napi 2x30 perc ápolás, a szájvíz, fogköztisztítás, selyem, stb.
Viszont az, hogy apukának úgy rohadnak szét a fogai, hogy szarik rá, igénytelenség. Emellett piál is, mint a gödény, tehát nem a genetikára fogjuk nála…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!