Apám nem akar venni semmit nekem. Mit mondatok?
Mindenki ilyen hülye volt fiatalon, kb pont ebben a korban, na. Át kell esni ezen is, mint a dackorszakon.
Később hogy fogja szégyellni a kérdező ezt a kérdést! Szegény, előre sajnálom.
Kérdező, neked mondom: egyelőre ne mondj semmit, hogy ne csinálj ennél is nagyobb hülyét magadból. Majd, amikor később már látni fogod, hogy miért, hálás leszel ezért a jószándékú tanácsért.
A szó, ami a nyelved hegyén van, az a fizetés. Akkor majd gazdálkodhatsz. Egyébként meg a faterod nem szólhat bele abba, hogy hol dolgozol. Ezt nyugodtan mondhatod neki, hozzátéve, hogy azért kell máshol dolgoznod, hogy tudj magadnak autót venni.
Az tényleg igaz, hogy jól teszi, ha a saját cégében a saját érdekét nézi. Ahogy nézem te nem fogod az övét, ha megöregszik:) Ne legyen igazam és nem bántásból mondom. Te előtted ott az élet, azt csinálsz, amit akarsz. Ő már nem biztos, hogy bármit megtehet.
Egyetemre mész? Abban tamogatnak? Van kajád? Kapsz zsebpénzt? Olcsó ruhákat kapsz vagy drágákat? Kell valami programra pénz adnak?
Vesz egy kocsit, ami gondolom egyetem után a Tiéd lesz (de lehet az első sikreres éved után)...ezért is kérte ki a véleményed.
Ő indította a vállalkozást, azt vesz, amit akar. Ha hajó az álma, akkor azt.
Eddig hogy oldottad meg a közlekedést?
A munkába bele von az gondolom neked is előny.
"Abban biztos vagyok hogy ha más helyen dolgoztam volna már ennyit akkor kifutná belőle egy autóra."
Akkor tessék...most is lehet menni.
De ha egyetem mellett nem dolgozol (2 5 óra kevés meg ugye nem szivesen), akkor miből is akarsz fenntartani egy kocsit?
Kérdező, te adsz néhány ötletet a vállalkozáshoz, ennyi, amúgy semmi közöd hozzá vagy apád pénzéhez.
Bár nem értem, miért kéri ki a véleményedet bármiről - főleg nem egy autóról -, mikor fogalmad sincs az életről de a követelőzés az megy.
Röviden, az apád a munkáltatód, tehát fizetés járna nem pedig az ami te kigondolsz, mert megteheti.
De a leírtakból bármennyi fizut adna az sem lenne elég, mert ugye a fiaként minden jár..gondolom az autót is ő tartsa fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!