Szerintetek 25 évesen eltilthanak, vagy megmondhatják a szülők, hogy a gyermekük kivel lehet együtt?
Figyelt kérdés
Mit gondooltok erről?dec. 1. 13:27
21/26 anonim válasza:
Nem, de az sem lehetetlen, hogy a véleményüket érdekes figyelembe venni, ha esetleg elvakultan belezúgtál valakibe, akivel később szarságok lesznek
22/26 anonim válasza:
(Az érdekes = érdemes akart lenni)
23/26 anonim válasza:
Nem tilthatnak el, véleményt mondhatnak meg ha függsz tőlük, feltételekhez köthetik a lakhatást. De mivel 25 évesen már nem kérdez meg ilyeneket az ember... így ha még csak itt tart, lelkileg, értelmileg, önállóságban, akár érthető is lehet a szülők aggodalma.
24/26 anonim válasza:
Nem, viszont azt megmondhatják, hazahozhatod-e az ő lakásukba, ami viszont korrekt.
25/26 anonim válasza:
“Amíg az én házamban az én kenyeremet pusztítod addig azt csinálod amit én mondok!!!”
26/26 anonim válasza:
Soha többé feléjük se fog nézni az a gyerek, ha egyszer végre sikerül kiszabadulnia a szülői házból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!