A fiam néhány napja felmondott a munkahelyén, ezt először tagadta. Látam egyik nap, hogy egész nap püföli a laptopot, amin eddig dolgozott, viszont a mögötte lévő tükör elárulta, hogy fortniteozik. Ezek után rákérdeztem, hogy ezt enegik-e neki a munkahelyén, ekkor mondta el, hogy nincs munkahelye már csak a laptop amin játszik. Mit csináljak?
Semmit. Majd talál másik állást. Enni kap, szállást kap, én azért szeretem annyira a gyerekem, hogy ne tervezzem a híd alá költöztetését.
nov. 26. 16:49
22/32 anonim válasza:
Talán nem volt állandóra bejelentve hozzád... Nem tudom, hogy csinálták, mert a legfontosabb, hogy ne lakjon ott.
nov. 26. 17:25
23/32 anonim válasza:
Nem tudom itt egy anonim írkál elég sokat, a 3 as válasza például, hogy üritsd ki a hűtőt és főzz olyat amit utál, hát apám kemény, ilyet csak azzal tudsz csinálni akit utálsz, aki ellenséged, a férjed aki ver, vagy ilyesmi de a gyerekeddel így bánjál, vagyis ez tervezést is igényel, végiggondolni, hogy mit utál es azt meg is főzni, hogy ne egyen, ne örüljön az ételnek. Én az ilyet tanácstól kapok csömört és hidegrázást! En megertem hogy kivan a bátyjára vagy öccsére de ez azert több a soknál
nov. 26. 17:40
24/32 anonim válasza:
néhány napja.. vagyis még meg se kapta a kilép papírjait, de egyesek szerint egyből ki kell pakolni otthonról.
Remélem nektek soha nem lesz gyereketek.
nov. 26. 19:37
25/32 anonim válasza:
Senki sem írta, hogy azonnal ki kell pakolni otthonról. De mielőbb új munkát kellene keresnie, nem sumákolni, és csak otthon játszani. Ez azért aggasztó.
Egyébként én is remélem, hogy nem lesz több gyerekem, így 70 fölött.
nov. 26. 19:45
26/32 anonim válasza:
23 Sajnos az orszag fele ilyen szivtelen tanult szociopatiaban szenved, sokaknak ez a termeszetes... aztan nem ertik, amikor egy naluk tisztabb wrkolcsu, empatikus embernek a viselkedesuk miatt miert lesz tele a pohar egy ido utan.
nov. 26. 20:32
27/32 anonim válasza:
Beszéld meg vele, hogy mik a tervei. Mondd el neki, hogy neki is hozzá kell járulnia a közös költségekhez.
Van egy rossz érzésem, hogy netes játékszenvedély alakult ki nála és ez a felmondás oka. Annyira függő, hogy nem tudott dolgozni az elvonás miatt.
Aggasztó lehet a helyzet. Megértem, hogy egy szülő nem arra való, hogy sok évig eltartsa a gyerekét, de azt is megértem, hogy nem is akarja, hogy éhezzen.
nov. 26. 22:33
28/32 anonim válasza:
22, de, állandó lakcíme volt. Csak emlékszem a saját lakásomon történt esetre pontosan :D
nov. 26. 22:58
29/32 anonim válasza:
28# Ismerősöm nem jelenthette ki hasonló esetben a nála lakó rokonát. Azt mondták, tanúkkal kell igazolni, hogy nem lakik ott. Nem értem, hogy lehet.
nov. 26. 23:05
30/32 anonim válasza:
7-es, pl én meg a vőlegényem is saját laptopról dolgozunk, mert a céges laptop olyan szar lassú, hogy félév, mire bármilyen alap program elindul rajta, nem még a céges environment :D
Kérdező: semmit nem kell tégy, de a rezsibe, kajába alap, hogy beszáll.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!