Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél ilyenkor a fiaddal?

Mit tennél ilyenkor a fiaddal?

Figyelt kérdés
A fiam néhány napja felmondott a munkahelyén, ezt először tagadta. Látam egyik nap, hogy egész nap püföli a laptopot, amin eddig dolgozott, viszont a mögötte lévő tükör elárulta, hogy fortniteozik. Ezek után rákérdeztem, hogy ezt enegik-e neki a munkahelyén, ekkor mondta el, hogy nincs munkahelye már csak a laptop amin játszik. Mit csináljak?
nov. 26. 12:22
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
27%
Dell laptop volt?
nov. 26. 13:51
 12/32 anonim ***** válasza:
65%
11/12-es szakadok :DDDDDD
nov. 26. 13:52
 13/32 anonim ***** válasza:
88%
Egykét nap játék szerintem nem gond, a munkahely váltás érzelmileg megterhelő. Érdekelne, hogy miért mondott fel és mik a tervei és miért nem mondta el, hogy fel fog mondani
nov. 26. 13:54
 14/32 anonim ***** válasza:
77%

Nem értem azokat, akik szerint az ő dolga.

Egy felnőtt munkaképes (nem tanuló) férfit nehogy már a szülők finanszírozzanak. Munkahely nélkül előbb utóbb az lesz. Gondolom otthon eszik, fogyaszt, pörög a villanyóra...ezekbe be kell szállni.

Jó, kell hogy legyen némi türelmi idő, mert azért munkát sem kap egyik napról a másikra az ember, de akkor is jobb nyílt lapokkal játszani.

nov. 26. 13:55
 15/32 anonim ***** válasza:
24%
9# A repülést hogy gondolnád kivitelezni, ha nem megy magától?
nov. 26. 13:56
 16/32 anonim ***** válasza:
81%
Hány éves a fiad?
nov. 26. 15:31
 17/32 anonim ***** válasza:
64%

15, ha nem tanul, illetve nem gondnokság alatt van, kipaterolhatja otthonról. Kényszerkijelenté, szevasz.

Kérdező, miért mondott fel a fiad?

nov. 26. 16:19
 18/32 anonim ***** válasza:
19%
17# Távolról sem olyan egyszerű: kényszerkijelenteni csak azt lehet, aki nem lakik ott. Míg oda van bejelentve, addig meg be kell engedni.
nov. 26. 16:29
 19/32 anonim ***** válasza:
78%
Nem szabad az ilyesmit félvállról venni ! Az egyik bátyám is hasonlóan kezdte. Egy lusta dög volt mindig is, aki utál dolgozni, inkább játszana, filmezne. Közel 50 évesen is itt tart. Sehol nem maradt meg 1 évnél tovább, mostmár 5 éve nem is dolgozik. Az asszonya tartja el, illetve a családtól koldul, mint egy kutya az asztalnál. Semmire nem tartom őt. Hányingerem van, amikor ránézek. Akire nincs rákényszerítve, hogy szedje össze magát, az nem is fogja soha. A helyedben egy forintot nem adnék a fiadnak. Enni sem. Takarodjon el dolgozni, vagy menjen az utcára élni.
nov. 26. 16:43
 20/32 anonim ***** válasza:
91%
18, ez nem így van. Kényszerkijelenteni azt lehet, aki nem az eltartottad, nem kiskorú és nincs gondnokság alatt. Hogy fizikailag ott lakik-e, azt a kutya se kérdezi. Így pateroltam ki az egyik ismerőst a lakásomból, ahol meghúzhatta magát egy időre. Csak én nem azt gondoltam, hogy majd ott partizik és a rezsit se fizeti.
nov. 26. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!