Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan ember, aki akár...

Van itt olyan ember, aki akár egész életében, akár csak ideiglenesen sikerült munkát kerülnie? Akár táppénzen lenni sokat úgy kihúzni az utolsó időszakot nyugdíjig, vagy csak mert nem szerette a munkahelyét és sikerült elintéznie?

Figyelt kérdés

Minap láttam egy cikket (de már régebbi a story) egy olasz nőről akinek több évig sikerült szabin és táppénzen élnie, alig alig járt be és már otthon is volt ismét.

Így kíváncsi lettem, így név nélkül van e aki bevállalja?

tegnap 20:18
 1/3 anonim ***** válasza:
34%
Ennyit eppen nem de az orvos ismerosom altal a szabikon kivul evente kijon meg 1.5-2 honap. Altalaban karacsonyra egy szabit se szoktam hagyni de 15-30 kozt az elmúlt 15 evben mindig beteg voltam
tegnap 20:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Egy ismerős orvos mindig jól jön 🙂
tegnap 20:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Van egy kolléganőm, akit kb. 1 évig láttam, azóta sem. Ennek már 7 éve. Sorban szüli a gyerekeket. :)
ma 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!