Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Volt bármi hátrányotok az...

Volt bármi hátrányotok az életetek során abból, hogy burokban élve nőttetek fel?

Figyelt kérdés
ma 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
11%
NEM burokban nöttem fel.
ma 20:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor a kérdés nyilvánvalóan nem neked szól.
ma 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nem, de ismerek olyan személyt, akinek nem tett jót. Pl. minden ártalmatlan megjegyzést bántásnak érzékelt, és így is reagált rá.
ma 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Nehezen viseltem, mikor jött egy nagy nehézség az életemben, mert addig minden ment magától, mint kés a vajban.
ma 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Páromnak nagyon rosszat tett. Hagyja, hogy kihasználjálnák, nincs önbizalma. Szerintem sosem fog tudni ezen változtatni. Én az ellenkezője vagyok, sok mindent megtapasztaltam, és ezért is értem el sok mindent. Nem jó a burok.
ma 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Minden hátrányom abból származik konkrétan. Nagyon beszűkült és negatív a világnézetem tőle, és rendszeresen durva depressziót érzek.
ma 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!