Fiús anyukák,ti mikor éreztétek azt,hogy már inkább nem mutatkoztok fehérneműbe/meztelenül a fiatok jelenlétébe?
A strandon is lát,az ugyanaz,hogy akkor ezzel az erővel bugyi-melltartóba se baj,ha lát,vagy ezt csak én gondolom így?
Viszont melltartó nélkül/meztelenül mutatkozást mikortól mellőztétek?
#1:Szerintem ez abszolút rendben van:)
#2:Miért?
#4:Nem kötekedni szeretnék,de miért másabb?Elmondanád kérlek?
#5:Még csak 11 éves az én fiam,meztelenül már csak néha lát,strandon tangás bikinit veszek fel,a hétköznapokban is tangát hordok,ezért gondolom,hogy nem baj,mert ugyanazt kátja kb.
Ő még meztelenül is kijön a fürdőszobából,még nen szégyenlős(egyelőre).
Ja az ilyen szeretek, akiket a zanyja így nevelt, ezek szokták pucéran sétàlgatni közterületen,....
Még az ilyen alja családokban szoktak előbb vagy utóbb a gyerekekkel szexelni....
Na erről ennyit.
Még ha egy csecsemőről lenne szó, aki ki se lát a fejéből, de egy 11 éves előtt, na bravó!
Gondolom jó téma vagy az iskolatársai körében, mert fix, hogy a kamaszodó gyerek csinált rólad pár fotót... Bár amilyen butànak tűnsz, lehet ez is a célod.... Gyerek apja hol van amúgy???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!