Anyukák, ti mutatkoztok fehérneműben a kamasz fiatok előtt?
Nem tudom, hogy jó kategóriába írom-e, de remélem igen. Arról van szó, hogy anyum általában ha vesz valami új ruhát, mindig megkérdezi, hogy nekem tetszik-e, amivel nincs is baj, mert elmondom a véleményem. De ugyanúgy megmutatja, éppen milyen melltartót vagy bugyit vett magának, meg amikor felveszi, akkor is simán, mintha mi se történne, odajön hozzám, hogy milyen. Hogy magyarázzam el neki, hogy erre a részére nem vagyok kíváncsi, legalábbis nála? Elég kínosan érzem magam olyankor. Illetve nálatok mi az a határ, amit még megmutattok?
Köszönöm a válaszokat!
F
Simán levetkőzöm fiam előtt.Vagy ha a fürdőkadban ülök bejön beszélgetni.Semmi szexuális töltete nincs.
Any-Fia és ennyi.
Kicsikorától így alakult ki.
De ha ő fürdik én nem megyek be hozzá.Ez is így alakult ki.
Én láttam már szüleimet, sőt nagyszüleimet is alsóneműben. Szerintem nincs ebben semmi, ha csak egy átöltözésről szól a dolog. És engem is szokott kérdezni elindulás előtt anyám, hogy jó lesz-e az a ruha, ha apám épp nincs itthon.
De azért a melltartó mutogatás nekem már kicsit fura...
Ezt én nagyon nem tudom értelmezni, mivel Anyám az igazi nőideálom is volt mindig, egyébként nem él már régóta.
Volt viszont később egy barátnőm, akinek a fiáról kiderült, hogy meleg. Ez a srác nem szívesen látta az anyja testét sem.
Itt nem kell komoly dolgokra gondolni, mondjuk segíteni kellett volna a fürdőszobában stb., srác húzta a száját meg ilyesmi, illetve az anyja ezt már így mesélte nekem, hogy ezt ő így érzékelte, hogy a fia nem "szimpatizál".
Később jött az, amikor a srác lebukott, hogy meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!