Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy felnőtt fiú miért mitől...

Egy felnőtt fiú miért mitől lehet az anyja előtt zavarban?

Figyelt kérdés
szerintetek egy felnőtt fiú miért mitől lehet az anyja előtt zavarban? egy anya baj ha leggingsben van otthon? vagy alakformálós nadrágban? esetleg szoknyában! egy felnőtt fiú zavarban lehet ettől vagy valami más baja van?

nov. 9. 20:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Én arra gondolok, hogy vérfertőző hajlama van a fiúnak. Ha egészséges, akkor nem zavarja, hogy az anyja szexisebb ruhákat vesz fel. Bebugyolálná az anyját hosszú, bő öltözékbe, hogy ő ne jöjjön zavarba. Ez nem egészséges. Írja az anya, hogy nincs partnere a fiúnak. Szerintem költözzenek külön és a fiú szerezzen magának nőt és meg lesz oldva a dolog.
febr. 4. 10:32
 22/28 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy egy felnőtt, az férfi, és nem fiú. A szóbanforgó személy valószínűleg inkább kamasz még, akkor meg érthető a zavara. Amúgy nem szoktam én sem a fiaim előtt (igaz, máskor sem) minden idomot nyíltan megmutató ruhadarabban lenni. Érdekes módon a fürdőruha más megítélés alá esik...talán azért, mert a strandon az a természetes mindenkinek.
febr. 4. 10:54
 23/28 anonim ***** válasza:
22.: A kérdező írja, hogy felnőtt fia van.
febr. 4. 11:05
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Ha a felnőtt fiú emiatt meghúzta az anyját akkor utólag nem csoda ha zavarban van az apja előtt.. 😄
febr. 4. 11:05
 25/28 anonim ***** válasza:
24.: Ez azért túlzó feltételezés és sértő a kérdezőnek.
febr. 4. 11:13
 26/28 anonim ***** válasza:

25

A kérdező kérte hogy soroljuk fel neki hogy miktől lehet zavarban..

Ez csak egy példa volt a sok eshetőség közül.

Ha tudsz te is ilyet sorold fel.

febr. 4. 11:22
 27/28 anonim ***** válasza:
Számomra nem egyértelmű, hogy az anya, vagy egy külső szemlélő tette-e fel a kérdést. Inkáb az utóbbira gonoltam. 22-es vagyok
febr. 4. 11:23
 28/28 anonim ***** válasza:

24#

Itt nem az a kérdés hogy az apja előtt miért van zavarba, hanem hogy az anyja előtt miért...

febr. 7. 11:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!