Egy felnőtt fiú miért mitől lehet az anyja előtt
zavarban?
Figyelt kérdés
szerintetek egy felnőtt fiú miért mitől lehet az anyja előtt zavarban? egy anya baj ha leggingsben van otthon? vagy alakformálós nadrágban? esetleg szoknyában! egy felnőtt fiú zavarban lehet ettől vagy valami más baja van?
8-as, az a szép, hogy legtöbb nő, aki felveszi NINCS formás segge, csak egy szétfolyt valami :D
nov. 10. 09:51
12/18 anonim válasza:
Attól még kényelmes és joga van hordani, amiért szétfolyt a segge, ahogy te is hordhatsz izominget habár lehet hogy kelltészta karod van, mégsem hánynak rád a metrón!
nov. 10. 11:02
13/18 anonim válasza:
Igaz a korát nem mondtad...de fiatal felnőttként amikor dúlnak benne a hormonok, érdekelné a szexualitás, viszont nem volt még barátnője...te pedig (szintén nem tudunk a korodról/kinézetedről) ha egy jól kinéző, szemre való fiatalos anyuka vagy, aki ezen ruhadarabok által kiemeli a nőies formáit, "megvillantja a tevepatát", stb. :D
Nos igen, lehet zavarban a fiad :)
nov. 10. 13:09
14/18 anonim válasza:
Kezd hányingerem lenni 13 as! Nem tudom, én nő vagyok, apám milliószor sétalt előttem csórén (sajnos 😤🤮) de hidd el sose izgultam be rá.
nov. 10. 13:17
15/18 anonim válasza:
Te ugyanaz az "anyuka" vagy aki egy-két hete írt ide a 18 éves fiáról? A családi meztelenkedős kérdésekről átálltál a sejtelmesen öltözködő, csábító anyukára?
nov. 10. 13:48
16/18 anonim válasza:
14 De vannak apák és anyák akik úgy is néznek ki. Nem leszólás, lehet genetika, de az életmód miatt is.
13 Szerintem nem jól fogod fel, hacsak nem saját tapasztalat. Nekem nem az volt, hogy zavarba jöttem volna Anyámtól, aki valóban nőies volt, legfeljebb nem mertem odanézni néha, nehogy azt higgye, hogy odanéztem. Amikor elővillantak dolgok.
Ez ilyen kamaszos büszkeség vagy tartás, nevezzük bárhogy.
nov. 10. 21:43
17/18 anonim válasza:
Ja szerinted azert nem izgultam rá apámra, mert szarul nézett ki, 17 es! Ez egyszerűen elárulja, hogy te fel sem tudod fogni, hogy valaki ne izguljon rá a szülőjére, ha az jól néz ki!
nov. 10. 21:49
18/18 anonim válasza:
Az én fiam is zavarba jönne ha meglátnám szoknyában... 😄
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!