Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyám 80éves kezdödö...

Édesanyám 80éves kezdödö demenciával küzd, komolyan nem tudom mit tegyek!?

Figyelt kérdés

Apám áprilisba halt meg, azóta 45kilóra fogyott, mert ő nem akar kövér lenni, parhónapja kicsaltak töle pézt, és ma ujra!

Sokkszor elfelejt dolgokat!

Számlákat nem fizeti.

Hogy tudom elvinni orvoshoz ha nem akarja!

Hogy tudom fizetni a dolgokat ha nem akarja! Mit tudok tenni?

Gyámságalá helyeztessem?

Vagy mi a megoldás?

okt. 13. 19:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%

A gyámság nem könnyű ügy. Ahhoz orvosi javaslat kell.

Anélkül pedig nem tudsz tenni semmit.

okt. 13. 19:28
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
Természetesen gondnokság alá kell helyezni, az nem érv, hogy nehéz. Fordulj a háziorvoshoz, és talán pénzért sikerül olyan pszichiátert találni, aki házhoz jön.
okt. 13. 19:56
 3/19 anonim ***** válasza:
92%
Gondnokság alá helyezési pert kell indítani. [link]
okt. 13. 20:01
 4/19 anonim ***** válasza:
89%
A háziorvossal beszélj szerintem is, ő majd mondja, hogy mit kell tenni.
okt. 13. 20:08
 5/19 anonim ***** válasza:
74%

Az a gond hogy egy ilyen gyámság alá helyezési ügy sem egy gyors eljárás. Addig bármit, akár az eddigieknél rosszabbat is tud produkálni anyukád

Magadhoz nem tudod költöztetni? Vagy idősek otthona?

okt. 13. 20:31
 6/19 anonim ***** válasza:
74%
1, el lehet indítani az eljárást orvosi szakvélemény nélkül is. Majd az eljárásban elrendelik
okt. 13. 20:31
 7/19 anonim ***** válasza:
79%
Eszedbe ne jusson magadhoz venni, az életed konkrétan addig fog tartani! El kell kezdeni otthont keresni, és édesgetni, hogy legyen hajlandó odaköltözni. Ha nem hajlandó, akkor csak a gondnokság alatt lehet erővel.
okt. 13. 20:56
 8/19 anonim ***** válasza:
85%
Gondozónő nem jár hozzá? Mert ő befizethetné a számláit. Max. 4 órára lehet igényelni a területileg illetékes gondozóhálózattól.
okt. 13. 21:55
 9/19 anonim ***** válasza:
86%
A gondozónő meg hasonló tudnivalók azok, amiket a háziorvostól megtudhatsz.
okt. 13. 22:15
 10/19 anonim ***** válasza:
87%
háziorvos holnap, indítsátok el a gondokságot, és kezdj el demenseknek való ápolóotthon keresni most. és nehogy magadhoz vedd, könyörgöm, te belerokkansz, ha nem nyír ki egy rossz pillanatában. nem véletlen hogy külön specializált ápolók vannak erre, mocsok egy betegség.
okt. 13. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!