Mit vegyek a jövőre ballagó gyermekemnek? Te mit vettél?
Okosórát, vagy új biciklit.
Egyik gyerekem okosórát, a másik biciklit kapott, ők ezt kérték. De látom, te meglepetést szeretnél.
A rosszindulatú válaszolókkal ne foglalkozz.
Szerintem a telefon sem ördögtől való, akár azt is lehetne venni neki.
Egy gyerek életének meghatározó pontjait a helyén kell kezelni! Az érettségi nem üti meg egy átlagos mérnöki egyetemi szaktárgy fél éves vizsga követelményét.
Egy 14-15 éves gyereknek a 8.-as ballagás fontos mérföldkő, ahogyan a középiskolai bizonyítvány is annak számít egy 18-19 évesnek.
Családtagok, akikkel rendszeres a kapcsolat, összejárós baráti kör, és össze is jött 20-40 fős társaság.
Semmit sem kaptam, mert nálunk nem szokás általános iskolánál ajándékot venni.
Közésulis ballagásra ékszer-szettet kaptam.
Fiam idén ballagott. Megkérdeztük mit kér.
Belefért a keretbe, megvettük.
(Decathlonban egy biciklit 80ezerért)
Általános iskolai ballagásom után a család elment egyet fagyizni egy jó cukrászdába.
Nem akkora durranás 8 osztály elvégzése, hogy valami hatalmas, költséges ajándékot kapjon a gyerek.
Mi ovis ballagás után mentünk fagyizni.
Az általános iskola elvégzése mérföldkő a gyerek életében. Itt befejeződik a gyerekkor és megkezdődik az ifjúkor, a fiatalkor.
Kell, hogy érezze, hogy a családnak fontos.
A közös ünneplés összehozza a családot. Mi a nagymamákkal együtt ünnepeltünk, tágabb értelemben véve ők is a családhoz tartoznak.
Az ajándék pedig kifejezi a szeretetet.
Kérdező, jól teszed, hogy gondolsz rá időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!