Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha a gyermekem...

Mit csináljak, ha a gyermekem nem akar újépítésű lakásba költözni a pénzemből, hevesen tiltakozik ellene, hanem panelba szeretne menni, illetve mellé 2 garázst, és 1 tárolót szeretne venni ebből az összegből?

Figyelt kérdés

júl. 21. 13:16
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
84%
Én támogatnám. Én sem szeretnék újépítésű lakásban lakni. Persze, mindenkinek más a preferenciája, de én szinte semmi előnyét nem látom, viszont rengeteg hátrányát igen.
júl. 21. 13:34
 2/39 anonim ***** válasza:
96%

Feltetelkent szabtad a penzedert cserebe, h ujepitesube menjen? Vagy csak mondtad, h itt van x miska, old meg a lakhatasod hosszutavra?

A ket garazst akar befektetesnek is veheti, kiadasra.

júl. 21. 13:49
 3/39 A kérdező kommentje:

"Feltetelkent szabtad a penzedert cserebe, h ujepitesube menjen"

Igen. Nem adok neki pénzt direktben, csak lakásban / bútorban.

júl. 21. 13:51
 4/39 anonim ***** válasza:
93%
hát nézd, sok új építésű lakás környékén semmi sincs. A régi panel lakótelepeket viszont átgondoltan tervezték. Nálunk posta, iskola, óvoda, bölcsőde, gyógyszertár,
júl. 21. 13:52
 5/39 anonim ***** válasza:
86%

Jól teszi, ha olcsóbba köktözik a maradékot befektetheti.

Ha neked adna valaki 60 milliót, akkor sem vennék érte házat, hanem vennék két olcsóbbat, az egyiket kiadnám bérbe, így termeli a pénzt.

Akinek van esze ezt teszi, a többi ostoba meg csak henceg a, szülei által elért eredményekkel.

júl. 21. 13:53
 6/39 anonim ***** válasza:
92%

bocs, elküldte. Szóval minden van.

Életem nagyrészét panelban töltöttem, tudom miről beszélek.

júl. 21. 13:54
 7/39 anonim ***** válasza:
93%

Feltetelkent szabtad a penzedert cserebe, h ujepitesube menjen?

Azt kerdeztem, h UJEPITESUBE kell-e fektetnie.

Azt megertem, h linkoci es nem adsz neki javakat csak ugy erherdalni, a panellakas is lakas es a ket garazs, mint mondtam, befektetes is lehet.

Megkerdezted, h miert igy akarja?

júl. 21. 13:56
 8/39 anonim ***** válasza:
88%

*elherdalni.

Kicsit kuszan fogalmaztam, szoval megertem, ha penzt nem bizol ra. De a panellakas is lakas, befektetes, jobban megeri, a 2 garazs + tarolo.

Ujepitesunel raadasul hamarosan kijonnek az eddig rejtett hibak, tervezesi bakik stb

júl. 21. 14:00
 9/39 A kérdező kommentje:

1/3 részét fizetem én, 2/3 részét nagyszülei fizetik. Nem akarunk panelt venni neki, mert az proli és rossz.

Szeretnénk, ha újépítésűbe menne a gazdagok közé.

Nem szeretnénk 2 garázst venni, mert szerintünk nincsen rá szüksége. Ahogy tárolóra sem.

Egyébként nem szokott pénzt tarhálni tőlünk, amióta dolgozik. Nem link egyébként, egyetemet is csutkára megcsinálta csúszás nélkül. Igyekszik mindent magának fizetni. Azt is felajánlotta, hogy a rezsibe beszáll.

Amúgy nem tartom kizártnak, hogy befektetésből is szeretné ezeket, szokta mondani, hogy az ingatlan befektetés jó, szokta mondani, hogy érdemes a bérleti díjat visszaforgatni egyéb befektetésekbe.

júl. 21. 14:09
 10/39 anonim ***** válasza:
92%

A két garázst + tárolót jó ötletnek tartom (én is), ez is ingatlan, az meg - bár nehezebben mobilizálható - értékálló.

A panelen azért gondolkodnék, hasonló árban jó kis régebbi lakást is lehet találni, persze érdemes körültekintőnek lenni.

júl. 21. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!