Mit vegyek a jövőre ballagó gyermekemnek? Te mit vettél?
Úgy jövőre gondolom hogy most e tanévben, 2025 nyara
Az én fiam is most ballag majd . Parfüm, ezüst nyaklánc, karóra, pénz.
Az enyém Jordan cipőre gyűjt pl. Szóval kap némi pénzt meg a felsoroltak közül,amiket írtam valamelyiket.
Semmit. Eszünk egy fagyit ballagás után.
Ha sikerül bekerülni abba a suliba amit kinézett, akkor egy nagy dicséretet kap majd, meg elmegyünk a kedvenc méreg drága éttermébe. Az egy eredmény lesz, ne is kicsi. De az, hogy a 8 osztályt elvégezte az nem olyan dolog amiért bármit kéne kapni. Majd ha a diploma a kezébe lesz.
Én nem kaptam semmit és még élek.
Nem is hiányzott, nem is követeltem, egy szaros ballagásra bármit is kapni. Talán még érettségire sem kaptam, legalább is nem emlékszem.
"laptopot hiszen arra iskolában is szüksége lesz, egyre több helyen gépen adják a házit"
És egyre több évfolyam kap ingyen laptopot. Ha az övé nem, akkor meg egyszerűen tiltakozni kell az ellen, hogy gépen kapja a házit.
Én annak idején 2002-ban telefont kaptam közös ajándékként. Jelenleg ez már alapfelszereltség általános iskolában.
Ha még nincs laptopja akkor az jó választás lehet, akár a vendégsereggel közösön. Ők adnak bele valamennyit ti meg kipótoljátok.
Az iskolai ingyen laptopokkal az a bajom, hogy 268000 ft szerepel értékként az átvételi papírokon (5. osztálynál), miközben maximum ~50000 forintos vacakról van szó. Ha a gyerek kárt tesz benne a 268000-et kell kifizetni.
A sajátjára valószínű, hogy jobban fog vigyázni. Ha pedig koleszbe kerülne szintén alapfelszereltsége lesz a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!