Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit vegyek a jövőre ballagó...

Mit vegyek a jövőre ballagó gyermekemnek? Te mit vettél?

Figyelt kérdés
Általános iskolából ballag
okt. 13. 19:19
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
28%
8.-os, úgy kell írni.
okt. 13. 20:19
 12/38 anonim ***** válasza:
24%
Csak jövőre (mármint a következő tanévben) ballag és máris ezen parázol?
okt. 13. 20:19
 13/38 anonim válasza:
79%

Úgy jövőre gondolom hogy most e tanévben, 2025 nyara

Az én fiam is most ballag majd . Parfüm, ezüst nyaklánc, karóra, pénz.

Az enyém Jordan cipőre gyűjt pl. Szóval kap némi pénzt meg a felsoroltak közül,amiket írtam valamelyiket.

okt. 13. 20:30
 14/38 anonim ***** válasza:
52%

Semmit. Eszünk egy fagyit ballagás után.

Ha sikerül bekerülni abba a suliba amit kinézett, akkor egy nagy dicséretet kap majd, meg elmegyünk a kedvenc méreg drága éttermébe. Az egy eredmény lesz, ne is kicsi. De az, hogy a 8 osztályt elvégezte az nem olyan dolog amiért bármit kéne kapni. Majd ha a diploma a kezébe lesz.

okt. 13. 21:00
 15/38 anonim ***** válasza:
72%
Ha belefér, akkor laptopot hiszen arra iskolában is szüksége lesz, egyre több helyen gépen adják a házit.
okt. 13. 21:30
 16/38 anonim ***** válasza:
59%

Én nem kaptam semmit és még élek.

Nem is hiányzott, nem is követeltem, egy szaros ballagásra bármit is kapni. Talán még érettségire sem kaptam, legalább is nem emlékszem.

okt. 13. 21:56
 17/38 anonim ***** válasza:
27%

"laptopot hiszen arra iskolában is szüksége lesz, egyre több helyen gépen adják a házit"

És egyre több évfolyam kap ingyen laptopot. Ha az övé nem, akkor meg egyszerűen tiltakozni kell az ellen, hogy gépen kapja a házit.

okt. 13. 22:14
 18/38 anonim ***** válasza:
69%
Fagyizás, dícséret. Mi más kéne még erre az alkalomra?
okt. 13. 22:29
 19/38 anonim ***** válasza:
67%
Lányom telefont akart venni és arra kért pénzt, én fizettem neki a felét
okt. 14. 06:12
 20/38 anonim ***** válasza:
32%

Én annak idején 2002-ban telefont kaptam közös ajándékként. Jelenleg ez már alapfelszereltség általános iskolában.

Ha még nincs laptopja akkor az jó választás lehet, akár a vendégsereggel közösön. Ők adnak bele valamennyit ti meg kipótoljátok.

Az iskolai ingyen laptopokkal az a bajom, hogy 268000 ft szerepel értékként az átvételi papírokon (5. osztálynál), miközben maximum ~50000 forintos vacakról van szó. Ha a gyerek kárt tesz benne a 268000-et kell kifizetni.

A sajátjára valószínű, hogy jobban fog vigyázni. Ha pedig koleszbe kerülne szintén alapfelszereltsége lesz a gyereknek.

okt. 14. 08:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!