Mit tennél ebben a helyzetben?
3 éves koromban hagyott el a vérszerinti apám,nagyon sokáig kerestem,mentem utána, leveleket küldtem neki,de sosem kaptam választ.
Most sok év után megtaláltam a telefonszámát,ami egy vállalkozásához van rendelve és egyszerűen nehéz megállnom, hogy ne írjak neki vagy hívjam fel.
Ha a helyemben lennétek akkor írnátok neki? Ha igen,akkor a saját nevetekben vagy valami ürüggyel másnak kiadva magatokat?
Hülyén hangzik,de már a teljes elutasítás is jobb lenne,mint ez, hogy sosem kaptam választ semmire.
11
Ugyanmár. Ha egy apat erdekli a gyereke, az megy utána.
Kérdező, szerinted miért születik napi szinten csak kutya meg macska gazi keresős poszt százával, csak magyarul? Ugyanazért, amiért sokan leszarják a gyereküket, miután világra jött. Jó, más fajsúlyú a kettő dolog, de a felelősség abszolút telibe leszarása, az sajnos közös.
Ha alapítasz is családot, addig ne tedd, ameddig nem tanulod meg biológiai köteléktől függetlenül elengedni, akinek nem kellesz, bármennyire is fáj.
Eszem ágában nem volna megalázni magam azzal, hogy olyan vonat után fussak, ami nem vesz fel.
Hogyne.
Mit nem értesz azon, hogy nem kellesz neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!