Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél ebben a helyzetben?

Mit tennél ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

3 éves koromban hagyott el a vérszerinti apám,nagyon sokáig kerestem,mentem utána, leveleket küldtem neki,de sosem kaptam választ.

Most sok év után megtaláltam a telefonszámát,ami egy vállalkozásához van rendelve és egyszerűen nehéz megállnom, hogy ne írjak neki vagy hívjam fel.

Ha a helyemben lennétek akkor írnátok neki? Ha igen,akkor a saját nevetekben vagy valami ürüggyel másnak kiadva magatokat?

Hülyén hangzik,de már a teljes elutasítás is jobb lenne,mint ez, hogy sosem kaptam választ semmire.

okt. 10. 15:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

"Hülyén hangzik,de már a teljes elutasítás is jobb lenne,mint ez, hogy sosem kaptam választ semmire."

Nos, ez a teljes elutasítás.

okt. 10. 15:36
 2/17 A kérdező kommentje:

A teljes elutasítást jobb ha úgy kapja az ember,hogy a szemébe van mondva,hogy miért..

Nem értem miért vállalt engem,ha utána ilyen könnyen el tudott engedni.

Pedig elméletileg nagyon várt és nagyon szeretett...

Azóta elevenedett ez fel bennem ennyire újra, amióta elveszítettem az egész családom,az anyukámtól kezdve a nagyszüleimig..mindenkit.

okt. 10. 15:40
 3/17 anonim ***** válasza:
53%
Hívd fel. Sokat nem veszíthetsz.
okt. 10. 15:44
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Kincsem, fogadd el, hogy vannak férfiak, akik nem azért vállalnak gyereket, mert ők maguk akarják, hanem azért, mert a partnerük vagy a környezet ezt várja el tőlük. Ne próbálj vele kapcsolatot keresni, nem akarja.
okt. 10. 15:44
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
Barátnőm férje a válás után köddé vált, gyerektartást nem fizetett, tartózkodási helyét nem ismerték. A kisebbik gyereke több mint 20 év után az interneten megtalálta. A két testvér felkereste, egy darabig látogatták is, de összességében egy óriási csalódás volt, meg is szakították a kapcsolatot. A pasinak már új családja volt, a két gyereke nem igazán érdekelte. Különös, mert nem kicsi korukban hagyta el őket, tizenévesek voltak, nem voltak problémásak, kötődtek is egymáshoz az apjukkal, mégis ki tudott lépni az életükből. Azt tudom mondani, ne hívd fel, ne keresd, majdnem biztos, hogy csalódás lesz a vége. Még nagyon kicsi voltál, mikor elment, nem kötődött hozzád, azért nem is keresett. Nem tartom valószínűnek, hogy örülne, ha most felbukkannál az életében. Te pedig egy idegen emberrel találkoznál.
okt. 10. 17:02
 6/17 anonim ***** válasza:
79%
Ne keresd. Ha beszél is veled, rövidre fogja. Csalódni fogsz. A cégéből végképp nem örökölsz. Tehát tök fölösleges. Engedd el!
okt. 10. 17:21
 7/17 anonim ***** válasza:
29%

Én megkeresném. Igen, minden bizonnyal csalódás lesz, de legalább le tudod zárni.

Vegyél egy nagy levegőt, és hajrá! Vesztenivalód nincs.

okt. 10. 17:30
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

7

De, van veszteni valója. Azt a maradék önbecsülését is elveszti, megalázza magát.

okt. 10. 18:12
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hívnám fel, ha soha egyetlen megkeresésemre nem reagált eddig sem. Ez sajnos pontosan az elutasítás jele.

Ne fuss olyan szekér után, amelyik nem akar felvenni, mert csak tönkreteszed magad.

okt. 10. 18:30
 10/17 babyboom567 ***** válasza:
27%
Szerintem meg keresd meg, és zárd le utána magadban.Te mindent megtettél,ő nem akar a családod lenni ,nem is lesz.
okt. 10. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!