Hogy fogalmazzam meg neki?
De ha ő nem mondaná ezeket a sztorikat, akkor lenne téma miről beszélgetni?
Neked vannak sztorijaid? Események az életedben? Mert pl a tévézős sztori is olyan hogy nem sokat lehet vele kezdeni. Kérdezett volna inkább a meccsről? Ő így tudott kapcsolódni a témához hogy elmondta azt ami eszébe jutott róla, az hogy ez pont egy ismerőse volt az egy dolog
Te miért nem próbálod terelgetni a beszélgetést? Pl ha már feljöttek a fogak témára érdeklődj hogy neki amúgy minden rendben van e a fogaival stb
Amúgy neked alapjában jó a kommunikációd? Másokkal könnyen el tudsz beszélgetni?
"ma megtudtam, hogy Emma néninek megcsinálták a fogát. Nem tudom ki az az Emma néni"
Mert nem kérdeztél rá! Próbálj már meg kommunikatívabb lenni...
Hát, az elég unalmas lehet neki... ;-) Ne csak olyanokról mesélj neki, hanem olyanokról is, akiket nem ismer. Mindenkiről. Már csak azért is, hogy a saját bőrén érezhesse, hogy milyen érzés olyanokról hallani, akiket nem is ismer. Hátha ennek kapcsán majd kevesebbet mesél neked is ilyenekről. :)
Mindegy ám, hogy kiről, miről meséltek, az a lényeg, hogy együtt legyetek. :)
Szerintem itt te vagy a probléma
Elég száraz a kommunikációd
"De untatni se szeretném az embereket"
De ő nem "az emberek", hanem az anyukád, aki issza a szavaidat, bármilyen hülyeségről beszélsz is. :) Nem az a lényeg, hogy mi a téma, hanem hogy vele legyél és rá figyelj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!