Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet arra reagálni,ha...

Hogy lehet arra reagálni,ha kamasz fiú kukkol?

Figyelt kérdés

okt. 8. 12:47
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
38%

Ihj, szerintem ez a gondolkodás sem normális. Kamasz előtt ne meztelenkedjen már az anyja 😅

El kell vele beszélgetni, hogy miért csinálja stb

okt. 8. 15:02
 12/24 anonim ***** válasza:
70%

"direkt nem meztelenkedtem előtte"

Eközben:

"de néha látott melltartó nélkül,olykor esetleg teljesen meztelenül is,pont azért,hogy tudja mi a különbség férfi és nő között,illetve,hogy pont ezt ne csinálja,hogy leskelődik,mert még nem látott senkit meztelenül"

Akkor látott, de közben nem láthatott, mert szabad, de nem szabad... 😅 Csóri gyereket jól összekavartátok.

okt. 8. 15:48
 13/24 anonim ***** válasza:
70%

Felnőtt férfiként írom, szerintem "jól viselkedett" a kérdező. Abban a korban én is láttam kivillanó dolgokat érdekelt is, mivel már akkor is magas volt a tesztoszteronom. Viszont szégyelltem is, a szemem sarkából mertem csak odanézni, nehogy észrevegye Anyám, aki nőként is nagyon "ott volt".

De ez valahogy különvált a tudatomban, akit anyaként tisztelek, meg az igazi nő, aki azóta is ideálom, csak más képében (testében).

Olyan, hogy kukkolni, eszembe sem jutott volna, nem olyan volt a műveltségem, hogy ez valami jellemes dolog lenne és ezért is szégyenletes lett volna megbukni, meg amúgy is.

De szerintem igazad van, hogy néha villantottál is, ezen nem múlik semmi, nem azért lett kukkolása, vagy amúgy is ez lett volna.

Hogy pofon vágni, az simán aljas gondolat, életre szóló lelki törés is lehet belőle, vagy örök rossz emlék legalább.

okt. 8. 20:14
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Gyerek korom óta láttam anyámat,apámat meztelenül és ők is engem és ez még most is így van.

Pedig már 45 férfi vagyok.

Nálunk ez totál természetes,nem csinálunk belőle ügyet.

Nyilván az más szitu ha a gyerek az ajtó résen leskelődik,főleg az anyja után.

okt. 8. 23:31
 15/24 anonim ***** válasza:
56%

12-es, félreérted.

A kérdező kavar össze minket ezzel a kamu kérdéssel.

okt. 9. 09:48
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Már megint a meztelenkedős...
okt. 9. 11:29
 17/24 anonim ***** válasza:
91%
Én lány tesóként tudok válaszolni. Minket úgy neveltek, hogy semmi különös nincs a családtagok meztelenségében. Bármikor láthatjuk egymást akár meztelen is. Szerintem ez annyiból jobb, hogy így nem fog leskelődni a gyerek, nem lesz lelkiismeretfurdalása, hogy most tilosban jár. Úgyis a kíváncsiság győz. Hamarabb megtanulja a két nem közti különbséget, és azt is, hogy nincs két egyforma ember. Nekem nem lett semmi lelki defektem, mert láttam a szüleimet (igen aput is) meztelenül.
okt. 9. 15:06
 18/24 anonim ***** válasza:
45%
Ha már ilyen vagány/bevállalós vagy, akkor mutasd meg neki a puncid, hiszen az az igazi rejtély egy kiskamasznak.
okt. 9. 15:32
 19/24 anonim ***** válasza:
26%
Szeneslapáttal pofán kell verni. Többször is.
okt. 10. 19:26
 20/24 anonim válasza:
Normalis vagy???
okt. 10. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!