Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan, akinek különleg...

Van itt olyan, akinek különleges, nem hétköznapi a kapcsolata a gyermekével? Elsősorban pozitív értelemben

Figyelt kérdés
Gondolok itt valamilyen fura szokásra, rutinra, de tényleg bármi szóbajöhet, aki szeretne, írhat privátban is. Én is anyukaként írok, egy lányom van akit egyedül nevelek.

okt. 7. 18:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Én gyerek szemszögből írok.

5 éves koromban váltak külön teljesen a szüleim, és bár nem gyakori eset, de én az apukámnál maradtam.

Egy elég különleges kapcsolat alakult ki közöttünk, én így érzem.

Mai napig én vagyok neki a legfontosabb, bármit meg tudok vele beszélni és mindenben támogat.

Ezt az osztálytársaimból kiindulva nem mindenki mondatja el magáról.

okt. 8. 05:23
 12/29 A kérdező kommentje:

7 és 10

Mindig kettőn áll a vásár.

okt. 8. 08:39
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

12#

Melyik kettőn hármuk közül? Egy gyereket nagyon könnyű manipulálni a másik szülő ellen. Az apa pedig ismeri annyira a gyerekét, hogy tudja mivel lehet befolyásolni, elérni a gyereken keresztül, hogy szenvedjen az anyja. Ha ebben a gyerek is tönkremegy, az elég gyakori, de az sem is számít, ha sikerül az anyát kicsinálni.

okt. 9. 21:46
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Az jó, ha jó a szülő-gyerek kapcsolat, de a szimbiózis már egészségtelen. Ha magányos a szülő, hajlamos lehet erre, de ezzel hosszú távon árt a gyerekének. A magányt inkább szerelmi partnerrel, barátokkal és társasáágba járással lehet oldani.
okt. 9. 22:52
 15/29 anonim ***** válasza:
16%
Ne válaszoljatok mert kamu!
okt. 9. 23:40
 16/29 anonim ***** válasza:
49%

“ Lehet most meg fogtok kövezni de én nem vagyok híve a gólyás meg egyéb meséknek. ”

Gondolhattam volna, hogy ez a valós szándékod a kérdéseddel.

🤦‍♀️

Egyébiránt= a gyereknek mindig csak annyit, amit erről kérdez, és semmiképpen sem a fiziológiai testiseget taglalva.

Az beteg primitívség.

Apa és anya szeretik egymást, és amikor eldöntik, hogy gyereket akarnak, lesz.

Ezen akarsz itt csámcsogni?

okt. 10. 07:10
 17/29 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem az a jó, ha nem "különleges" a szülő-gyermek kapcsolat, csak hétköznapian jó.

Miért kérdezel ilyent? Bennem nagyon visszás érzést kelt ez a kérdés, és nem jóra gondolok, hanem beteges kötődésre.

okt. 10. 09:35
 18/29 A kérdező kommentje:

17

Fejtsd ki nyugodtan mire gondolsz. :-)

okt. 10. 10:57
 19/29 anonim ***** válasza:
68%
18# Én kifejtettem, te nem válaszoltál arra, hogy miért kérdezel ilyent.
okt. 10. 11:30
 20/29 A kérdező kommentje:

18

Hát, végülis igazad van, borzasztóan beteg hátsószándékom volt ezzel a kérdéssel, ugyanis én borzasztóan aberráltan kíváncsi vagyok. :-) Na, most már tudod a nagy-nagy-nagy titkot, gratulálok :-)

okt. 10. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!