Van itt olyan, akinek különleges, nem hétköznapi a kapcsolata a gyermekével? Elsősorban pozitív értelemben
Én gyerek szemszögből írok.
5 éves koromban váltak külön teljesen a szüleim, és bár nem gyakori eset, de én az apukámnál maradtam.
Egy elég különleges kapcsolat alakult ki közöttünk, én így érzem.
Mai napig én vagyok neki a legfontosabb, bármit meg tudok vele beszélni és mindenben támogat.
Ezt az osztálytársaimból kiindulva nem mindenki mondatja el magáról.
7 és 10
Mindig kettőn áll a vásár.
12#
Melyik kettőn hármuk közül? Egy gyereket nagyon könnyű manipulálni a másik szülő ellen. Az apa pedig ismeri annyira a gyerekét, hogy tudja mivel lehet befolyásolni, elérni a gyereken keresztül, hogy szenvedjen az anyja. Ha ebben a gyerek is tönkremegy, az elég gyakori, de az sem is számít, ha sikerül az anyát kicsinálni.
“ Lehet most meg fogtok kövezni de én nem vagyok híve a gólyás meg egyéb meséknek. ”
Gondolhattam volna, hogy ez a valós szándékod a kérdéseddel.
🤦♀️
Egyébiránt= a gyereknek mindig csak annyit, amit erről kérdez, és semmiképpen sem a fiziológiai testiseget taglalva.
Az beteg primitívség.
Apa és anya szeretik egymást, és amikor eldöntik, hogy gyereket akarnak, lesz.
Ezen akarsz itt csámcsogni?
Szerintem az a jó, ha nem "különleges" a szülő-gyermek kapcsolat, csak hétköznapian jó.
Miért kérdezel ilyent? Bennem nagyon visszás érzést kelt ez a kérdés, és nem jóra gondolok, hanem beteges kötődésre.
17
Fejtsd ki nyugodtan mire gondolsz. :-)
18
Hát, végülis igazad van, borzasztóan beteg hátsószándékom volt ezzel a kérdéssel, ugyanis én borzasztóan aberráltan kíváncsi vagyok. :-) Na, most már tudod a nagy-nagy-nagy titkot, gratulálok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!