Van itt olyan, akinek különleges, nem hétköznapi a kapcsolata a gyermekével? Elsősorban pozitív értelemben
Sokat beszélgetek vele az ő szintjén mindenről, ami érdekli.
Ez ma már sajnos nem számít természetesnek :/
2
Sajnos ez így van. Én is igyekszem beszélni vele mindenről, és fő hogy őszintén. Lehet most meg fogtok kövezni de én nem vagyok híve a gólyás meg egyéb meséknek. Egyszer úgy is meg kell tudnia, szerintem sokkal jobb ha, a saját szintjén persze, de mindig az igazat mondjuk, mintha felépítünk egy mesevilágot amit úgy is mi fogunk lerombolni benne 12-13 éves korában. Vagy az internet :-) Na de ez csak egy példa volt a részemről
4
Mivel a különleges relatív fogalom, én nem jelenteném ki hogy minden esetben negatív. Mit értesz azon hogy én a gyerekemmel való szimbiózisban keresem a magányoldást?
Különlegesen szar.
Ráment 2 évtizedem munkája, egy vagyon, kilónyi arany a zaciba, családi ékszerek elmentek örökre, 9 évet nem aludtam, hogy az apja tömje a fejét, hogy anyád hulye, anyád ciki, csak azért mert elváltam tőle.
Mára a gyerek nem tisztel, leszar, bulizik, füvezik.
Inkább magammal foglalkoztam volna, nagy áldozat volt a semmiért, ami a semmibe vész!
Csak veszteségem volt, semmi sikerélmény, öröm, hogy érezzem, hogy nemhiába hoztam áldozatot!
7, ezt minden csúnyaság nélkül. Te csak egy nagyon szar ember és anya vagy.
Sajnálom. És a "gyermekedet" is.
8: mekkora taho vagy, jo eg.
7: sajnalom, hogy igy alakult az eleted. Olellek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!