Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy lány segít megtervezni,elő...

Egy lány segít megtervezni,előkészülni, édesanyjának esküvőjét,utána közlik hogy nem vehet részt rajta??

Figyelt kérdés
A férfinak a szülei vallásosak,ezért nem fogadták volna el hogy a nő már házas volt és van egy gyereke,mit gondoltok erről?? A lány szemszögéből?

okt. 5. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
63%
Melyik vallás az, ahol újraházasodni bűn, matt részegnek lenni elfogadott?
okt. 6. 08:14
 42/73 anonim ***** válasza:
58%
Egészen jó a szövegértésem, de ez egy zavaros szar, a fele infók hiányoznak... Szánalmas.
okt. 6. 08:36
 43/73 anonim ***** válasza:
86%

Miért, ha nem lesz ott a lánya akkor visszanő hirtelen a szűzhártyája vagy mi?

Én biztos megszakítanàm vele a kapcsolatot. Legyenek boldogok együtt.

Bocsánatot kért....jah, mert kiderült. Benne lett volna a doligban, nem zavarta addig, amíg kiderült. Ez egy szar anya.

okt. 6. 08:59
 44/73 A kérdező kommentje:
A férfi szülei vallásosak,így nem tudták elfogadni hogy a fiúk egy olyan nöt vegyik feleségül aki már házas volt,meg van már gyereke az elözőkapcsolatábol,ezért mondák a lánynak hogy nem vehet részt az esküvőn hogy ki ne derüljön,de kiderült és elmaradt az esküvő
okt. 6. 09:18
 45/73 A kérdező kommentje:
Nem kamu,kitalálni ilyen történetet felesleges lenne,hány olyat ismerek hogy elvált és ujraházasodot templomba
okt. 6. 09:21
 46/73 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt,senkinek nem kell el hinni könnyü mindenre azt mondani kamu,szép napot mindenkinek
okt. 6. 09:23
 47/73 anonim ***** válasza:
80%

Ha nem kamu, akkor az anya járt a legjobban, mert elmaradt az esküvő. Én soha nem akarnék a kérdésben szereplő férfi családjába tartozni. 21.században élünk, nem a középkorban.

A lány is csak örülhet az esküvő elmaradása miatt. Nem kell a sok szentfazékkal jópofizni az ünnepekkor.

A férfi családja is boldog lehet, mert a számukra nem erkölcsös nő nem került be a családba.

win-win helyzet. Mindenki jobban járt, hogy lefújták a igazit.

okt. 6. 09:34
 48/73 anonim ***** válasza:
95%

#44: és azt tényleg reális, hogy valaki egész életében titkolja ezt?

Eleve ki elől akarták titkolni, amikor a vendégség fele tud róla?

Ne csodálkozz, ha kételkedünk.

okt. 6. 09:52
 49/73 anonim ***** válasza:
84%

De én azt nem értem, hogy mi köze a férfi családjának ehez? Ha a "férfi" annyira szeretné a nőt, elvenné feleségül, történjen bármi. Nem kell ehez senkinek a beleegyezése, gondolom a férfi is bőven felnőtt már, nem egy max 24 éves, még a kamasz korából lábadozó pasi.

Szerintem a nő is hibás. Mi az, hogy letagadja, hogy van gyereke? Az ilyen dolgok nem titkolni valók.

okt. 6. 09:57
 50/73 A kérdező kommentje:
Nézzétek nem vagyok Benedek Elek mesemondó,hogy meséket talájak ki,gondolom a férfi mindig a szüleinek akart megfelelni,itt a gyakorin is van hogy nem tud elszakadni a mama szoknyája alól,
okt. 6. 10:01
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!