Egy lány segít megtervezni,előkészülni, édesanyjának esküvőjét,utána közlik hogy nem vehet részt rajta??
Miért, ha nem lesz ott a lánya akkor visszanő hirtelen a szűzhártyája vagy mi?
Én biztos megszakítanàm vele a kapcsolatot. Legyenek boldogok együtt.
Bocsánatot kért....jah, mert kiderült. Benne lett volna a doligban, nem zavarta addig, amíg kiderült. Ez egy szar anya.
Ha nem kamu, akkor az anya járt a legjobban, mert elmaradt az esküvő. Én soha nem akarnék a kérdésben szereplő férfi családjába tartozni. 21.században élünk, nem a középkorban.
A lány is csak örülhet az esküvő elmaradása miatt. Nem kell a sok szentfazékkal jópofizni az ünnepekkor.
A férfi családja is boldog lehet, mert a számukra nem erkölcsös nő nem került be a családba.
win-win helyzet. Mindenki jobban járt, hogy lefújták a igazit.
#44: és azt tényleg reális, hogy valaki egész életében titkolja ezt?
Eleve ki elől akarták titkolni, amikor a vendégség fele tud róla?
Ne csodálkozz, ha kételkedünk.
De én azt nem értem, hogy mi köze a férfi családjának ehez? Ha a "férfi" annyira szeretné a nőt, elvenné feleségül, történjen bármi. Nem kell ehez senkinek a beleegyezése, gondolom a férfi is bőven felnőtt már, nem egy max 24 éves, még a kamasz korából lábadozó pasi.
Szerintem a nő is hibás. Mi az, hogy letagadja, hogy van gyereke? Az ilyen dolgok nem titkolni valók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!