Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy lány segít megtervezni,elő...

Egy lány segít megtervezni,előkészülni, édesanyjának esküvőjét,utána közlik hogy nem vehet részt rajta??

Figyelt kérdés
A férfinak a szülei vallásosak,ezért nem fogadták volna el hogy a nő már házas volt és van egy gyereke,mit gondoltok erről?? A lány szemszögéből?

okt. 5. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
94%
Na de hol van a vőlegény? Neki kellett volna közölni a szülőkkel,hogy ez van ezt kell szeretni! Az ő választása csendben összeházasodnak és kész. A szülők vallásosak elvált ember nem házasodhat egyházi szertartás szerint hacsak az egyház nem bontsa fel a házasságot. Ezt hogy oldották volna meg?
okt. 5. 23:27
 22/73 anonim ***** válasza:
16%

1: utána kozlik: kik közlik??

2: a ferfinak a szülei vallásosak : melyik ferfinak?? Az új ferjnek vagy a regi exnej vagy a lány baratja ,ki ez a FÉRFI es kik a szülei?

Es mi koze a ferfibak a szuleihez?

3: a lány szemszögéből: mi a lány szemszögéből mi köze ahoz a férfihoz a lánynak?

Basszus csak én nem értem??

Fogalmazd meg normálisan

okt. 5. 23:38
 23/73 anonim ***** válasza:
0%

22# es kik közlik hogy nem vehet részt az esküvőn??

Az új férj vagy kik?

Ez annyira nonsens mi az hogy nem fogadják el a lanyt , hat nem értem

okt. 5. 23:41
 24/73 anonim ***** válasza:
19%

5# az édesanya sírt, bocsánatot kért:

kitől es miért kért bocsánatot?

Basszus ez annyira gáz ez az egész minek kér bocsánatot és kitől mi ez az egész

okt. 5. 23:43
 25/73 anonim ***** válasza:
95%
Gondolom a lányától kért bocsánatot, amiért nem vehetett részt az esküvőn!
okt. 5. 23:48
 26/73 anonim ***** válasza:
83%

Ha a nőnek akkora lánya van, aki már segíteni tud az esküvő szervezésében, akkor ott a menyasszony (vagyis a nő) azért már valószínűleg minimum a negyvenes éveiben jár. Szóval nem kell meglepődni, ha egy ilyen korú nő már volt házas és gyereke is van.

Egyébként meg zavaros a sztori, milyen alapon szól bele bárki is abba, hogy két felnőtt ember kit hív meg az esküvőjére? Pláne ha az egyiknek a gyerekéről van szó?

okt. 6. 02:52
 27/73 anonim ***** válasza:
23%

De az ugye nem baj, hogy olyan nőt vesz el a pasi, aki szintén volt már házas és van gyerekeke? 🤣🤣

Ekkora kamut!

Ti meg válaszolók, nem igaz, hogy ezt nem vettéttek észre.

Van egy lány, akit az új férj,vagy jelölt nem fogad el, mert házas volt és van gyereke. De akit feleségül akar venni, ugyanezekkel a paraméterekkel, az nem baj? 🤣

Vagy ez lett volna a csattanó, kérdező? Hogy figyelünk-e?

okt. 6. 04:10
 28/73 anonim ***** válasza:
30%
Megjött a kamu damu! A kamutkiáltó
okt. 6. 04:52
 29/73 anonim ***** válasza:
28%
Tehát a hazasulando nő valamikor már házas volt és van egy gyereke. A gyereke szintén hazas volt és van egy gyereke. Nem értem ezek után mi volt a problema?
okt. 6. 06:20
 30/73 anonim ***** válasza:
97%

27, nekem is volt az első tippem, hogy a lány volt házas és van gyereke. De talán mégis arról szól, hogy a nő nem vallotta be a leendő férjének, hogy volt már férjnél és van gyerek is.

De milyen részeg vendég kotyogott, ha nem is volt esküvő?

okt. 6. 06:30
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!