Egy lány segít megtervezni,előkészülni, édesanyjának esküvőjét,utána közlik hogy nem vehet részt rajta??
1: utána kozlik: kik közlik??
2: a ferfinak a szülei vallásosak : melyik ferfinak?? Az új ferjnek vagy a regi exnej vagy a lány baratja ,ki ez a FÉRFI es kik a szülei?
Es mi koze a ferfibak a szuleihez?
3: a lány szemszögéből: mi a lány szemszögéből mi köze ahoz a férfihoz a lánynak?
Basszus csak én nem értem??
Fogalmazd meg normálisan
22# es kik közlik hogy nem vehet részt az esküvőn??
Az új férj vagy kik?
Ez annyira nonsens mi az hogy nem fogadják el a lanyt , hat nem értem
5# az édesanya sírt, bocsánatot kért:
kitől es miért kért bocsánatot?
Basszus ez annyira gáz ez az egész minek kér bocsánatot és kitől mi ez az egész
Ha a nőnek akkora lánya van, aki már segíteni tud az esküvő szervezésében, akkor ott a menyasszony (vagyis a nő) azért már valószínűleg minimum a negyvenes éveiben jár. Szóval nem kell meglepődni, ha egy ilyen korú nő már volt házas és gyereke is van.
Egyébként meg zavaros a sztori, milyen alapon szól bele bárki is abba, hogy két felnőtt ember kit hív meg az esküvőjére? Pláne ha az egyiknek a gyerekéről van szó?
De az ugye nem baj, hogy olyan nőt vesz el a pasi, aki szintén volt már házas és van gyerekeke? 🤣🤣
Ekkora kamut!
Ti meg válaszolók, nem igaz, hogy ezt nem vettéttek észre.
Van egy lány, akit az új férj,vagy jelölt nem fogad el, mert házas volt és van gyereke. De akit feleségül akar venni, ugyanezekkel a paraméterekkel, az nem baj? 🤣
Vagy ez lett volna a csattanó, kérdező? Hogy figyelünk-e?
27, nekem is volt az első tippem, hogy a lány volt házas és van gyereke. De talán mégis arról szól, hogy a nő nem vallotta be a leendő férjének, hogy volt már férjnél és van gyerek is.
De milyen részeg vendég kotyogott, ha nem is volt esküvő?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!