Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak is csinál ilyet az apja?

Másnak is csinál ilyet az apja?

Figyelt kérdés

Nekem folyamatosan csapkodja a fenekem a férjem, anyám, húgom, húgom palija, (igazából bárki) előtt. Ezért én már többször szóltam neki, hogy ez engem zavar és hagyja abba, de folyamatosan csinálja.

22 éves vagyok, házas, jelenleg terhes és van már egy fiam.

Másnak is csinált/csinál ilyet a saját apja?

#apa #Undorodom tole
okt. 5. 14:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Szuper, akkor a két gyerek ELŐTT kellett volna beköltözni a saját házba, és esetleg 23 évesen anyává válni. Egy full normális családban is konfliktusokat okoz a nagyszülőkkel együttélés, a te apád meg nem normális.
okt. 6. 16:05
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező azt mi értjük, hogy épül a házad, de miért vállaltatok be 2 gyereket, ha tudod hogy apád ilyen volumenű ember? Ez biztos vagyok benne, hogy a gyerekekre sincs jó kihatással főleg ezt elolvasva valószínűleg nem ez az egy baj van vele. De továbbra is azt mondom, hogy mondd el neki szépen a véleményedet, ha meg megüt, vagy bántalmaz titeket rendőrség, és minimum elköltözés addig míg nincs kész a ház. Gondolom a gyerekek miatt nem éri meg a kockázatot valami nagyobb baj.
okt. 6. 16:37
 23/24 anonim ***** válasza:
77%
22 évesen már két gyerek??! Hova siettek? Cigányok vagytok?
okt. 6. 19:29
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez már perverz. Abba kéne hagynia.
okt. 7. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!