Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak is csinál ilyet az apja?

Másnak is csinál ilyet az apja?

Figyelt kérdés

Nekem folyamatosan csapkodja a fenekem a férjem, anyám, húgom, húgom palija, (igazából bárki) előtt. Ezért én már többször szóltam neki, hogy ez engem zavar és hagyja abba, de folyamatosan csinálja.

22 éves vagyok, házas, jelenleg terhes és van már egy fiam.

Másnak is csinált/csinál ilyet a saját apja?

#apa #Undorodom tole
okt. 5. 14:44
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Igyekszünk elköltözni már hamarosan kész a házunk, csak még nem lehet beköltözni

okt. 5. 16:47
 12/24 anonim ***** válasza:
95%
Csinálta. Rászóltam. Pedig féltem tőle. Meglepődött, de többet nem csinálta!
okt. 5. 17:15
 13/24 anonim ***** válasza:
92%
Apád egy barom.
okt. 5. 17:49
 14/24 anonim ***** válasza:
86%
Hat neked is nagyon kellett a két gyerek... soha nem fogtok elköltözni...
okt. 5. 18:57
 15/24 A kérdező kommentje:
Mondom, még nincs kész a házunk. Mit nem értesz ezen?
okt. 5. 20:22
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, hogy egy apa csapkodja a lánya fenekét sem kiskorában sem felnőttként.A férjed helyében leverném az öreget mint vak a poharat.
okt. 5. 21:19
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagytok normálisak, hogy együtt éltek egy ilyen emberrel, és a fenékrecsapás a legkisebb probléma ebből. Főleg gyerekkel, szép példát lát (majdnem nekiugrott a férjednek, téged megpofozna ha kikérnéd magadnak - egy agresszív állat az apád). És megint terhes vagy, gratulálok. Hát itt az egyetlen értelmes tanács (ne találkozz vele többet ha nem tartja be a kérésed) nyilván használhatatlan, szóval mégis milyen tanácsot vársz?
okt. 6. 01:28
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férjednek ezzel nincs problémája az már régen rossz jel. Apád gondolom egy agresszív bigott f*sz akinél attól férfiasabb valaki aki pofont ver szóval semmit nem tudsz költözz el, vagy jelentsd fel ha nem érti meg.
okt. 6. 03:41
 19/24 anonim ***** válasza:
81%
Eleve minek kell gyereket csinálni a semmire??? Kettőt is :D
okt. 6. 08:17
 20/24 A kérdező kommentje:

Mi az hogy a semmire?

Nem hinném hogy olyan sok 22 éves van, akinek hamarosan készen van a saját HÁZA! Nem albérlet, nem panel, hanem HÁZ

okt. 6. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!