Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 19 éves fiu vagyok. Apát nem...

19 éves fiu vagyok. Apát nem ismerem, anya meghalt pár hónapja. Nagyon hiányzik anya. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
okt. 2. 19:41
1 2
 11/20 Odüsszeusz92 ***** válasza:
20%
Szomorú nagyon, részvétem...Valamilyen egyesületet, alapítványt felkereshetnél, esetleg az önkormányzat valamilyen segítő szervét.
okt. 3. 00:14
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte részvétem. Sajnos nem fog egyhamar elmúlani. Beszélgess a nagyszüleiddel. Nekik is igen nehéz lehet. Vannak barátaid?
okt. 3. 00:32
 13/20 Tejesbaba ***** válasza:
70%

Idő kell hozzá, tudod sokan átmennek ezen, hogy meghal valamelyik szülője, vagy mindkettő. Nekem apám halt meg néhány éve áttétes rákban. Az a legrosszabb, ha az ember nem foglalja le magát. Nem tudom hogy dolgozol-e vagy tanulsz-e, nem tudom mi a hobbid, de próbáld lefoglalni magad, film/sorozat nézéssel, vannak nagyon érdekes történettel rendelkező videojátékok is, ahol számítanak a döntések is stb-stb......

Ha élnek a nagyszüleid, vannak barátaid/ismerőseid akkor próbáljál sűrűben találkozni velük, próbálj néha kitalálni programokat, elmenni valakivel a moziba/színházba/könyvtárba, meg hasonlók. Így látatlanban, nem tudok okosabbat írni, de ha vannak még kérdéseid, én szívesen válaszolok, és szerintem mások is.

okt. 3. 08:30
 14/20 anonim ***** válasza:

Hát minket apám elhagyott 5 éves koromban egy ringyó miatt, szóval megszenvedtem, hogy nincs apám. Anya él. Viszont a velünk élő nagymamám, aki a mindenem volt, 8 éves koromban halt meg... Iszonyú nehéz volt.

Csak az idő segített, semmi más...

Neked is fog az segíteni, csak erősnek kell lenned.

Értékeld addig is azt, hogy ott vannak a nagyszüleid!!!

Ez az élet, születünk, meghalunk....

okt. 3. 10:12
 15/20 anonim ***** válasza:
13%
Fura, hogy hiányzik, de apádat elé tetted a felsorolásban.
okt. 3. 10:51
 16/20 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz élethelyzet, ez sajnos jó darabig így lesz. Remélem, van valaki, aki segít. Őszinte részvétem!
okt. 3. 13:36
 17/20 Odüsszeusz92 ***** válasza:
Ne haragudj, hogy szerencsétlenül fogalmaztam nem figyeltem eléggé, szóval vannak olyan önkormányzati és civil szervezetek, akik szívesen segítenek neked.
okt. 3. 20:21
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves szavakat.
okt. 4. 00:53
 19/20 kronos3000 válasza:
100%
Hasonlóképpen jártam negyven évvel ezelőtt, 16 voltam, meghalt anyám, 18, meghalt apám. Én akkor megbolondultam. Ma már tudom, hogy csak egy valami képes segíteni, enyhíteni a fájdalmat, egy másik ember szeretete. Minden más csak pótcselekvés. Keress egy szerető szívű kedves lányt, akivel szeretni tudjátok egymást, az segíteni fog...
okt. 6. 04:26
 20/20 Senior Séf ***** válasza:

Hasonlóképpen jártam ötven évvel ezelőtt; 15 voltam, faterom meghalt, anyám meg lelépett egy orvos barátjával. Én annyival voltam könnyebb helyzetben, hogy nem értem rá agyalni, elő kellett teremteni a napi betevőt, a rezsit, a lakbért, meg a középiskolába is kellett néha ez-az. A legszarabb az volt,hogy nem szólhattam senkinek, ha nem akartam intézetbe kerülni. (Meg az,hogy szegény apámat máig sem sikerült meggyászolni.)

Szóval részvétem, sejtem, min mész keresztül.

okt. 7. 17:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!