19 éves fiu vagyok. Apát nem ismerem, anya meghalt pár hónapja. Nagyon hiányzik anya. Mit tegyek?
Idő kell hozzá, tudod sokan átmennek ezen, hogy meghal valamelyik szülője, vagy mindkettő. Nekem apám halt meg néhány éve áttétes rákban. Az a legrosszabb, ha az ember nem foglalja le magát. Nem tudom hogy dolgozol-e vagy tanulsz-e, nem tudom mi a hobbid, de próbáld lefoglalni magad, film/sorozat nézéssel, vannak nagyon érdekes történettel rendelkező videojátékok is, ahol számítanak a döntések is stb-stb......
Ha élnek a nagyszüleid, vannak barátaid/ismerőseid akkor próbáljál sűrűben találkozni velük, próbálj néha kitalálni programokat, elmenni valakivel a moziba/színházba/könyvtárba, meg hasonlók. Így látatlanban, nem tudok okosabbat írni, de ha vannak még kérdéseid, én szívesen válaszolok, és szerintem mások is.
Hát minket apám elhagyott 5 éves koromban egy ringyó miatt, szóval megszenvedtem, hogy nincs apám. Anya él. Viszont a velünk élő nagymamám, aki a mindenem volt, 8 éves koromban halt meg... Iszonyú nehéz volt.
Csak az idő segített, semmi más...
Neked is fog az segíteni, csak erősnek kell lenned.
Értékeld addig is azt, hogy ott vannak a nagyszüleid!!!
Ez az élet, születünk, meghalunk....
Hasonlóképpen jártam ötven évvel ezelőtt; 15 voltam, faterom meghalt, anyám meg lelépett egy orvos barátjával. Én annyival voltam könnyebb helyzetben, hogy nem értem rá agyalni, elő kellett teremteni a napi betevőt, a rezsit, a lakbért, meg a középiskolába is kellett néha ez-az. A legszarabb az volt,hogy nem szólhattam senkinek, ha nem akartam intézetbe kerülni. (Meg az,hogy szegény apámat máig sem sikerült meggyászolni.)
Szóval részvétem, sejtem, min mész keresztül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!