Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam meg anyukámnak...

Hogyan mondjam meg anyukámnak hogy ne mászkáljon előttem meztelenül?

Figyelt kérdés
25 éves fiú vagyok anyával lakok és amikor este hazaér a munkából leveti a ruháját még a nappaliban aztán megy be fürdeni. Amikor kijön szintén meztelen és még így tesz-vesz egy darabig aztán felvesz magára egy 100 éves kinőtt hálóinget amiből konkrétan kilátszik a cicije meg a feneke. Múltkor a nappaliba valamiért lehajolt előttem és konkrétan mindene kilátszott. De simán benyit hozzám is amikor zuhanyzok. Nagyon feszélyez ez a helyzet nem tudom hogy mondjam meg neki hogy, anya nem akarom a pucér feneked bámulni. Nyáron még rosszabb akkor képes majdnem egésznap meztelen lenni.
szept. 29. 08:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ennyi idősen már nem kellene a szüleid nyakán élned.
okt. 16. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!