Hogyan mondjam meg anyukámnak hogy ne mászkáljon előttem meztelenül?
Együttérzek, sajnálom! Tudom milyen érzés! Végül még te érzed betegnek magad, sőt azt is fogja állítani, hogy te vagy a perverz!
Szólj neki, hogy ez kellemetlen, de sajnos az az érzésem, hogy nem fog változtatni, megmondja, hogy úgy jár ahogy akar. Meg lesz sértődve.
Nagyon sajnálatos ilyet megélni én is úgy vagyok vele, hogy a rokonaim meztelensége nem érdekel, se a nemi életük, ebben szigorú vagyok.
Mikor így elmosódnak a határok az ember szorong. Az otthon már nem otthon.
Én is jártam otthon állig begombolkozva mert az volt az erzesem h egy rokon bamul, meg rámkényszerítette h nézzem ahogy meztelen flangál, ahogy a te anyád!
Es azt mondta h en vagyok a beteg mert a fantaziammal beleképzelek dolgokat ! Komolyan
Ez hogy melltartó nélkül hajoldos előtted és főleg h rádnyit mikor zuhanyzol ez nem véletlen! Erre mar nem lehet ráfogni, hogy véletlen.
Ez szándékosan rádutazik, valami reakciót vár tőled.
Milyen reakciót vár? Hogy nőként vegyed, hogy helyrerakd az önbizalmát, gondolom a kutya se néz ra!
De ezt a saját véredtől várni, nagyon aljas es beteg húzás! Egy gyereknek a szülőtől kristálytiszta érzés kell, szeretet, nem a nemi szervek mutogatása!
6 os, nekem is tönkrement a nemi életem félig meddig, azaz mikor eszembe jutnak ezek a dolgok neha szex közben is, elmegy a kedvem mindentől elmarad az orgazmus is!
Kell olyan helyzet es hangulat h ne jusson eszembe! Ha eszembe jut lőttek mindennek! De persze a partnerrmnek erről sose mesélnék, szégyellem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!