Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell ennyire beleszólniu...

Miért kell ennyire beleszólniuk az életünkbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Augusztus végén költöztünk egy albérletbe a bátyámmal, ami közel van az egyeteméhez, nekem meg a munkahelyemhez. Pont a szüleink miatt akartunk elmenni, mert szinte minden nap végig kellett hallgatnunk, hogy mindig együtt vagyunk, mindenhová együtt megyünk, nincs is külön életünk, ez már kezd abnormálissá válni, főleg, hogy még egy helyre is költöztünk, ez milyen már. Miért nem szakadunk már el egymástól, miért kell ennyit megölelnünk egymást, ezt még nézni is túl sok, miért nem viselkedünk úgy mind minden más normális testvér stb stb

(20/F vagyok, ő 23/F)

szept. 27. 13:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Örülnének inkább, hogy a gyerekeik segítik, szeretik, támogatják egymást, manapság ez sajnos ritkább, mint kéne, ez a jó...
szept. 28. 00:36
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Belegondoltam, milyen lenne, ha én is ilyen viszonyban lennék a testvéreimmel és szabályosan elérzékenyültem :')

Becsüljétek meg egymást, akinek nem tetszik, az meg nem jó szándékú.

szept. 28. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!