Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy meleg vagyok ?
A régi Vodafone reklám megvan?
Ha anyagilag függsz tőlük sehogy, veszélyes lehet.
Ha nem, akkor meg csak szimplán mondd el, hogy meleg vagy, nem a megfogalmazáson fog múlni a reakció. Sok szerencsét!
Én egy 30-as meleg férfi vagyok és ugyanúgy extrém konzervatív homo- és xenofób, rasszista szülőkkel. Nem tudhatom milyen a kapcsolatod a szülőkkel, de amíg anyagilag tőlük függsz, vagy esetleg náluk élsz, semmi esetre se mondd el nekik. Ha mindenképpen el akarod mondani, tedd akkor, amikor már valóban független vagy tőlük. Ismerve az ilyen embereket, nem lenne maradásod náluk.
Én mondjuk sose mondtam el nekik, messzebbre is költöztem tőlük a párommal, akit ugyan már láttak 2x, de csak kollégaként ismernek, ráadásul nem is magyar, hanem bolgár, és mediterrán barna bőrű. Nem érzem magam rosszul, hogy nem mondom el nekik, szerintem így a legjobb mind a kettő félnek. Nem hiányzik, hogy a nyakamra járjanak ilyen fogadd be Jézust és ő megtisztít a bųziságtól kaliberű baromságokkal.
Szóval csak okosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!