Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek tényleg „bunkóság”...

Szerintetek tényleg „bunkóság” ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Külföldön tanulok, és nemsokára lesz egy számomra nagyon fontos eseményem, méghozzá egy szalagavató bálom. Ezt itt úgy kell elképzelni, hogy szmokingban, estélyiben kell jönni, elegáns rendezvény, és csak az érettségizők + a vendégeik kapnak asztalt.

Egy belépőjegy nagyjából 8000-9000 Ft, amit egyértelműen én és a családom (két külön részben, mert elváltak a szüleim) fog kifizetni.

Lényeg a lényeg, összeírtam azt, hogy kit szeretnék meghívni, és az unokatestvérem apum részéről is rajta van a listán, plusz neki a szülei (keresztszüleim). Apummal ma sikerült összevesznem, mert megsértődött azon, hogy az unokatesóm párját, akivel soha sem találkoztam életemben, nem írtam fel a listára. Tény, “illő lenne meghívni”, de szűk családi körben szerettem volna hogy jelen legyenek, és mint mondtam, közöm sincs hozzá, ezáltal nem terveztem meghívni és kifizetni rá is a belépőt.

Szerintetek én vagyok a bunkó emiatt?

szept. 26. 23:37
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
23%

Ez nem egy eskuvo h illik nem illik meghivni.

Ez csak egy szallagavato es kesz.

Unokateso sem hivta meg a kerdezo parjat ...

szept. 27. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!