Meleg apukával milyen a gyerkkor?
Figyelt kérdés
Személy szerint apa nem tudott kötődni hozzám. 27 évesen jöttem rá, hogy melegszept. 21. 18:53
11/17 anonim válasza:
A melegeknel igenis gyakoriak a kotodesi problémak. Mondom ezt úgy, hogy én is meleg vagyok.
12/17 anonim válasza:
Sokszor ezek a kötődési problémák később okoznak gondot, amikor kapcsolatban vannak az emberek olyanokkal,akik ezzel visszaélnek és lelki,testi károkat okozhatnak.
Tudok nem egy meleg sorstársamat, akik ilyenekben sínylődnek.Korábban a szüleivel rideg volt a viszonyuk,apjuk nem foglalkozott velük.Sokan apaképet keresve mennek kapcsolatba jóval idősebbel.
13/17 anonim válasza:
4: ja, ennyi erővel aki a lányát kurogatja heteroként akkor abbol az derülne ki hogy a heteroszexuálitás is a pedofília előszobája... Ugyan már.
14/17 anonim válasza:
Kérdező, apukád meleg volt, és nem tudott kötődni hozzád. Ez két külön dolog.
15/17 anonim válasza:
Kérdező, az én apám hetero, de mégsem kötődik hozzám. Nyugi én se hozzá, elég korán tett róla, hogy ez így legyen.
16/17 anonim válasza:
Persze hogy nem kötődik hozzád. Nem is akart gyereket, de megnősülni sem, csak elegett tett a társadalmi elvárásoknak. Közben megváltozott a világ és rájött, hogy kb elb*szta az életét a szülei és a közvetlen környezete majomkodásai miatt. Soha nem is fog hozzád kötődni, ezt engedd el.
17/17 anonim válasza:
Exemnek meleg az apja (exem nő). Alapból alig volt otthon, feleségét, gyerekeit hanyagolta, munkájának élt. Elég viharos válás, 3 kamaszgyerek lelki roncs lett, komoly mentális problémák vannak mindháromnál.
Nővérének komoly indulatkezelési és kötődési gondjai vannak, ő is elvált. Öccsének soha nem volt egy normális kapcsolata, könnyen lehet, h látensen ő is meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!