Ha összetörném apám jugoszláviában vásárolt pohár, illetve edénykészleteit, annak lehetne következménye?
Figyelt kérdés
Emiatt történhetne családi konfliktus, vagy esetleg komolyabb, elküld otthonról?
A kérdés feltételes módban van, nem törtem össze még semmilyen tárgyat.
szept. 18. 15:59
1/39 anonim válasza:
Ha fontos neki, akkor nem dicsérne meg, főleg, hogy már nagy valószínűséggel nem pótolható.
2/39 anonim válasza:
Miért akarnád összetörni? Bosszúból? Akkor azt ajánlom, felejtsd el nagyon gyorsan, mert nem vezet jóra.
Az, hogy történne-e konfliktus sok mindentől függ. De nagy valószínűséggel baj lenne belőle. Nem jó senkivel haragban lenni, hidd el és nem jöhetsz ki jól belőle.
3/39 anonim válasza:
Én tuti pofán vernélek érte, ha direkt összetörnél bármit is, hogy kipróbáld, hogy mit reagálok.
4/39 anonim válasza:
Költői kérdés: mi az isten baja van az embereknek manapság?
5/39 A kérdező kommentje:
#2 Ő is dobálta múltkor a 60 ezres telefonomat, aminek az árát munkával kerestem meg, igaz, nem történt baj, nem tört össze, de bármi lehetett volna.
szept. 18. 16:17
6/39 anonim válasza:
Szerintem azzal, ha nem teszel meg valamit, amit bosszúból akarnál, bebizonyítod azt, hogy itt te vagy erkölcsi fölényben, szóval én nem tenném a helyedben.
7/39 hollófernyiges válasza:
"igaz, nem történt baj, nem tört össze"
Szóval összetörnéd az ő holmiját, azért mert ő nem törte össze a tiédet?
8/39 anonim válasza:
Nem volt szép tőle, hogy dobálta a telefonodat, de ha te ezért törsz meg zúzol az azt bizonyítja, hogy te is az ő szintjén vagy…
9/39 anonim válasza:
"Nem tudom, próbáljuk ki."
Mondjuk, most szar az idő, nem biztos hogy megéri az utcára kerülni.
10/39 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ok nélkül vette és dobta el a telefonodat. Ha szándékosan, hisztiből összetörnéd egy számomra fontos és pótolhatatlan tárgyat, akkor kezdetben a nadrágszíj lenne a jussod. Ha nem kapnád össze magad, akkor pedig mehetsz, amerre látsz. Egy ilyen emberrel kár vesződni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!