A szüleim nem örültek, hogy örömömben kiabáltam. Jogosan haragszanak rám?
Sikeresen letettem a jogosítványt.
Amikor hazaértem a szüleim és a nővérem is gratulált.
Annyira lázban voltam, hogy áthívtam két barátomat, akiket még a középiskolában ismertem meg.
Együtt iszogattunk hajnali egyig, én pedig örömömben azt kiabàlltam legalább tíizszer, hogy " Megvan, teljeseült az álmom, b##sztok meg!"
Ennek már nem örültek a szülők, és apám kihúzta a hangfalamat. A bulinak vége lett, mindenki indult haza aludni. A konyhában másnap nekem kellett az összetört poharakat, és a szemetet feltakarítani.
Haragudnk rám, és semmirevaló lesz belőlem-sajnos így gondolják.
Apu amikor 25 évvel ezelőtt letette a jogosítványát, ugyanígy ünnepelt, és nem haragudott rá senki sem.
Szerintem ez annyira azért nem gáz, az ember örül ha elér valamit amire régóta vágyik
Max. az lehetett a baj hogy aludtak volna már
"De sok savanyú balszerencse van itt. :D"
Már ne haragudj, de az nem savanyúság kérdése, hogy FELNŐTT emberként képes valaki kulturált FELNŐTT mintájára viselkedni :D
Elhiszem, hogy örülsz, de minek kell kiabálni hajnali 1kor.?! Gondolom a szüleid dolgoznak ( Te egyenlőre nem és bocsánat ha tévedek.) plusz otthon van a nővéred ( aki vagy suli v munka.) szeretnének aludni.
Tiszteletben kell tartani a családod. Simán el lehetett volna menni valamerre. Jogosan kell másnap takarítanod a saját mocskod után. Hiszen ti csináltátok, ti is szedjétek össze.
Szóval igen jogosan csinálta a szüleid, sőt örülj neki, hogy nem égettek le a barátaid előtt hajnalban.
Gondolkodj mielőtt cselekszel. :)
""De sok savanyú balszerencse van itt. :D"
Megnézném a képed, miután reggel belesétáélsz a pohárcserepekbe.
Akit szeretek, annak az öröme számora is mindig öröm.
Az viszont, hogy éjfél után bömböl a hangfal, törött üvegpohár darabok recsegnek a lábam alatt, és friss jogosítványos "ba###átokmeg" ordibálással fejezi ki a győzelmi mámorát, nálam már nem fér bele az ünneplés kategóriájába.
A dolog pikantériája, hogy a jogosítvány megszerzése alkalmából sikerült lerészegedni, és mindezt 20 évesen. ☹
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!