Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim nem örültek, hogy...

A szüleim nem örültek, hogy örömömben kiabáltam. Jogosan haragszanak rám?

Figyelt kérdés

Sikeresen letettem a jogosítványt.

Amikor hazaértem a szüleim és a nővérem is gratulált.

Annyira lázban voltam, hogy áthívtam két barátomat, akiket még a középiskolában ismertem meg.

Együtt iszogattunk hajnali egyig, én pedig örömömben azt kiabàlltam legalább tíizszer, hogy " Megvan, teljeseült az álmom, b##sztok meg!"

Ennek már nem örültek a szülők, és apám kihúzta a hangfalamat. A bulinak vége lett, mindenki indult haza aludni. A konyhában másnap nekem kellett az összetört poharakat, és a szemetet feltakarítani.

Haragudnk rám, és semmirevaló lesz belőlem-sajnos így gondolják.

Apu amikor 25 évvel ezelőtt letette a jogosítványát, ugyanígy ünnepelt, és nem haragudott rá senki sem.

szept. 17. 16:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ez annyira azért nem gáz, az ember örül ha elér valamit amire régóta vágyik

Max. az lehetett a baj hogy aludtak volna már

szept. 18. 01:15
 22/28 anonim ***** válasza:
85%
Szüleidnél házában hajnali 1kor részegen ordibálsz meg poharakat törögetsz én kibasztalak volna az utcára.
szept. 18. 03:35
 23/28 anonim ***** válasza:
79%
Ez volt az álmod??? :D Édesem, de egyszerű vagy.
szept. 18. 07:40
 24/28 anonim ***** válasza:
76%

"De sok savanyú balszerencse van itt. :D"

Már ne haragudj, de az nem savanyúság kérdése, hogy FELNŐTT emberként képes valaki kulturált FELNŐTT mintájára viselkedni :D

szept. 18. 09:52
 25/28 anonim válasza:
81%

Elhiszem, hogy örülsz, de minek kell kiabálni hajnali 1kor.?! Gondolom a szüleid dolgoznak ( Te egyenlőre nem és bocsánat ha tévedek.) plusz otthon van a nővéred ( aki vagy suli v munka.) szeretnének aludni.

Tiszteletben kell tartani a családod. Simán el lehetett volna menni valamerre. Jogosan kell másnap takarítanod a saját mocskod után. Hiszen ti csináltátok, ti is szedjétek össze.

Szóval igen jogosan csinálta a szüleid, sőt örülj neki, hogy nem égettek le a barátaid előtt hajnalban.

Gondolkodj mielőtt cselekszel. :)

szept. 18. 13:15
 26/28 anonim ***** válasza:
87%

""De sok savanyú balszerencse van itt. :D"

Megnézném a képed, miután reggel belesétáélsz a pohárcserepekbe.

szept. 18. 15:26
 27/28 anonim ***** válasza:
87%

Akit szeretek, annak az öröme számora is mindig öröm.

Az viszont, hogy éjfél után bömböl a hangfal, törött üvegpohár darabok recsegnek a lábam alatt, és friss jogosítványos "ba###átokmeg" ordibálással fejezi ki a győzelmi mámorát, nálam már nem fér bele az ünneplés kategóriájába.

A dolog pikantériája, hogy a jogosítvány megszerzése alkalmából sikerült lerészegedni, és mindezt 20 évesen. ☹

szept. 18. 18:03
 28/28 anonim ***** válasza:
51%
Szerencsétlen gyalogosok és másik autósok...
szept. 20. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!