A szüleim nem örültek, hogy örömömben kiabáltam. Jogosan haragszanak rám?
Sikeresen letettem a jogosítványt.
Amikor hazaértem a szüleim és a nővérem is gratulált.
Annyira lázban voltam, hogy áthívtam két barátomat, akiket még a középiskolában ismertem meg.
Együtt iszogattunk hajnali egyig, én pedig örömömben azt kiabàlltam legalább tíizszer, hogy " Megvan, teljeseült az álmom, b##sztok meg!"
Ennek már nem örültek a szülők, és apám kihúzta a hangfalamat. A bulinak vége lett, mindenki indult haza aludni. A konyhában másnap nekem kellett az összetört poharakat, és a szemetet feltakarítani.
Haragudnk rám, és semmirevaló lesz belőlem-sajnos így gondolják.
Apu amikor 25 évvel ezelőtt letette a jogosítványát, ugyanígy ünnepelt, és nem haragudott rá senki sem.
Azért egy jogsi megszerzése nem kellene hogy ekkora horderejű esemény legyen. Főleg 20 évesen. Annak is így örülsz, ha sikerül állva pisilésnél beletalálni a wc csészébe?
Szánalmas vagy. Miért nem magadtól takarítottál fel? Miért kell egy 20 éves gyereket figyelmeztetni, hogy rakjon rendet maga után?! Nőj fel, és közlekedni tanulj meg, ne a jogsival villogj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!