Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim nem örültek, hogy...

A szüleim nem örültek, hogy örömömben kiabáltam. Jogosan haragszanak rám?

Figyelt kérdés

Sikeresen letettem a jogosítványt.

Amikor hazaértem a szüleim és a nővérem is gratulált.

Annyira lázban voltam, hogy áthívtam két barátomat, akiket még a középiskolában ismertem meg.

Együtt iszogattunk hajnali egyig, én pedig örömömben azt kiabàlltam legalább tíizszer, hogy " Megvan, teljeseült az álmom, b##sztok meg!"

Ennek már nem örültek a szülők, és apám kihúzta a hangfalamat. A bulinak vége lett, mindenki indult haza aludni. A konyhában másnap nekem kellett az összetört poharakat, és a szemetet feltakarítani.

Haragudnk rám, és semmirevaló lesz belőlem-sajnos így gondolják.

Apu amikor 25 évvel ezelőtt letette a jogosítványát, ugyanígy ünnepelt, és nem haragudott rá senki sem.

szept. 17. 16:19
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
96%
Jó, ez a buli kicsit rosszul sikerült. De vezess óvatosan, amíg nincs gyakorlatod benne ne jaszkarizz. Inkább tűnj balfasznak az első időkben, mintsem hogy meghalj !
szept. 17. 17:19
 12/28 anonim ***** válasza:
88%
Arrafelé nincsenek kocsmák, bulik? :D amúgy, még jó hogy neked kell összeszedni a szemetet, ez nem lehet kérdés. Lépj túl rajta, mert ez a durca viselkedés nem illik egy 20 éves sráchoz.
szept. 17. 17:59
 13/28 anonim ***** válasza:
86%
Engem inkább az gondolkodtat el, hogy 1,5 tonnás gyilkológépet adunk éretlen hülye gyerekek kezébe, akik még a saját családjukra sincsenek tekintettel.
szept. 17. 18:28
 14/28 anonim válasza:
16%
Nem írta sehol hogy milyen autóval kezd csak hogy lett jogosítványa. Én 17 évesen kezdtem vezetni egy 1 tonna alatti wartburggal, mégsem öltem meg senkit vele. Na jó, egy villanyoszlopot megsimogattam a lökhárító szélével, de pár karc volt az egész, meg lassan nem adta ki nem full tempósan.
szept. 17. 18:43
 15/28 anonim ***** válasza:
90%
#14 Látom sikerült megfognod a lényeget. Ja nem. Nem az autó súlyán van a hangsúly, hanem a felelősség súlyán.
szept. 17. 18:50
 16/28 anonim ***** válasza:
13%
De sok savanyú balszerencse van itt. :D
szept. 17. 18:56
 17/28 anonim ***** válasza:
95%

Azért egy jogsi megszerzése nem kellene hogy ekkora horderejű esemény legyen. Főleg 20 évesen. Annak is így örülsz, ha sikerül állva pisilésnél beletalálni a wc csészébe?

Szánalmas vagy. Miért nem magadtól takarítottál fel? Miért kell egy 20 éves gyereket figyelmeztetni, hogy rakjon rendet maga után?! Nőj fel, és közlekedni tanulj meg, ne a jogsival villogj.

szept. 17. 19:21
 18/28 anonim ***** válasza:
97%
Miért voltak egyáltalán otthon a szülők, ha a barátaiddal ünnepeltél? Vagy ha tudtad, hogy otthon lesznek, miért nem ünnepeltetek máshol? Ahogy a fenti példa is mutatja, ha család és barátok találkoznak, abból semmi jó nem származik. Szigorúan el kell különíteni őket egymástól!
szept. 17. 19:43
 19/28 anonim ***** válasza:
93%
Hát, eléggé egyszerű vagy.
szept. 17. 19:58
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapja szereztem meg, megértem, hogy örülsz, de nem értem, hogy minek kellett kiabálnod, főleg többször
szept. 17. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!