Mit tegyek, ha a szüleim haragszanak, mert nem nézem meg az üzeneteiket, mikor alszok?
Megsértődéssel nem kell foglalkozni.
De a kérdés, hogy amúgy - később - megcsinálod, ami a feladatod?
"Az a reakció hogy akkor ne aludjak délután pl."
3 éves kor felett már nem kell aludni napkozben, hacsak nem éjszakai műszakban dolgozol, úgyhogy igen, nem kellene aludni délután....
Azért nem feltétlenül csak akkor lehet valaki fáradt ha telefonozik egész este. Magamból kiindulva pl én gimi alatt mindig éjjel tanultam, általában 4 órát aludtam, így amikor hazaértem suliból 5-6 óra körül mindig aludtam kicsit, hogy legyen energiám még tanulni. (Nyilván itt ez nem derül ki)
Kérdező, mi lenne, ha megkérnéd szüleidet, hogy ha valami házimunkát kell csinálnod, akkor azt előző nap megbeszélitek személyesen?
2es miért olyan baj hogy valaki pihen délután
Én úgy nőttem fel hogy ha tehetjük ebéd után volt 1-2 órás szieszta
Még a felnőttek is ledöltek
Itthonról dolgozom, szinte minden nap ledőlök 1 órára ebéd után. Őszintén ki az aki nem tenné meg?
A nagyobb lányom 9 éves alvajáró, a kicsi 3 éves pavor alvó. Valahol be kell hozni a lemaradást 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!