Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim nem örültek, hogy...

A szüleim nem örültek, hogy örömömben kiabáltam. Jogosan haragszanak rám?

Figyelt kérdés

Sikeresen letettem a jogosítványt.

Amikor hazaértem a szüleim és a nővérem is gratulált.

Annyira lázban voltam, hogy áthívtam két barátomat, akiket még a középiskolában ismertem meg.

Együtt iszogattunk hajnali egyig, én pedig örömömben azt kiabàlltam legalább tíizszer, hogy " Megvan, teljeseült az álmom, b##sztok meg!"

Ennek már nem örültek a szülők, és apám kihúzta a hangfalamat. A bulinak vége lett, mindenki indult haza aludni. A konyhában másnap nekem kellett az összetört poharakat, és a szemetet feltakarítani.

Haragudnk rám, és semmirevaló lesz belőlem-sajnos így gondolják.

Apu amikor 25 évvel ezelőtt letette a jogosítványát, ugyanígy ünnepelt, és nem haragudott rá senki sem.

szept. 17. 16:19
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
20F
szept. 17. 16:19
 2/28 anonim ***** válasza:
87%

Igen, teljesen jogosan haragszanak rád.

Ennyire nem vagy tekintettel másokra? Tök jó, hogy meg lett a jogosítványod meg minden, de mások mondjuk élni akarják az életüket. Vagy aludni akarnak 1kor. Esetleg.

Az, hogy összetörtetek poharakat, botrányos, de az még inkább, hogy még te vagy felháborodva azon, hogy neked kell feltakarítani.

Úgy viselkedsz, mint egy elkényeztetett, hisztis ötéves. Remélem, troll vagy.

Azt meg ki mondta neked, hogy apád ugyanígy ünnepelt? Ha igaz, akkor apudnak sem szabadott volna, de ettől függetlenül ez egy szánalmas, önző hozzáállás tőled. "Ha apu így ünnepelt, akkor nekem is szabaaaad!"

szept. 17. 16:31
 3/28 anonim ***** válasza:
21%
Jól tetted! Sikeres balesetmentes éveket az utakon!❤️
szept. 17. 16:39
 4/28 anonim ***** válasza:
90%

Jogosan. Hajnalban minek ordibálsz?

A poharak miért törtek össze? Én nem csak öszetakaríttam volna veled, hanem vetettem is volna helyettük újat. Ha készéetben volt, akkor egy egész készletet. Hülye gyerek :D

szept. 17. 16:41
 5/28 anonim ***** válasza:
87%
Jogosan gondolom, hogy napi kamu?
szept. 17. 16:50
 6/28 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is a napi kamu.
szept. 17. 16:57
 7/28 anonim ***** válasza:
83%
#5,#6 Szerintem is az.
szept. 17. 17:00
 8/28 Katona Dius ***** válasza:
91%
Nem annak nem örültek, hogy letetted a jogsit, vagy annak h megünnepelted. Annak, hogy ezt hajnalban csináltad jó nagy zajjal. Gondolom szerettek volna pihenni.
szept. 17. 17:09
 9/28 anonim ***** válasza:
92%
És ilyenek kerül ki az utakra, akiben annyi felelősségérzet sincs hogy az összetört poharakat magától, felszólítás nélkül feltakarítsa azonnal.
szept. 17. 17:14
 10/28 anonim ***** válasza:
92%
Én annó még csak meg se ünnepeltem különösebben azt, hogy meg lett a jogsim :D Mi lesz ha pl esküvőd lesz, leiszod magad és összetöröd a tányérokat? Azért 20 évesen már illik moderálni magad
szept. 17. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!