Mi a véleményetek egy ilyen apáról? Helyesen cselekedik,szereti a gyerekét?
Viszonyom volt egy férfival, küldött kompromittáló üzeneteket,majd miután kihasznált engem, megalázott és eldobott
én szerettem őt,de azt mondtam,hogy azért amit tett a sok kompromittáló dolgot napvilágra hozom Erre ellopta a telefonomat és összetörte
A lánya egyik ex.barátnőjével van most együtt, ami a lányt nagyon kikészítette :-(
Azt mondtam neki hogy adja vissza a telefonomat, kárpótoljon, vagy mindenről beszámolok a gyerekének
Ha nem tudta tisztelni és fájdalmat okozott azzal hogy összejött a lány barátnőjével és engem is bántalmazott,nem érdemli meg hogy a titkait őrizzem
Nem érdekli, azt mondta úgysem kapom vissza a telefonomat, csinálhatok bármit, inkább bosszút áll
Szereti egy ilyen ember a lányát szerintetek?
Mondjuk, ha elkezdenél fenyegetni, hogy korábban elküldött üzeneteket nyilvánosságra hozol rólam a szakítás után, akkor én is ellopnám és eltörném a telefonodat.
Szakítottatok, hagyjátok békén egymást a továbbiakban.
Kérdező, most komolyan, mit vársz tőle? Bántott téged. Örülj, hogy megszabadultál tőle.
Viszont a lányának valószínűleg így is épp elég sz.r az élete. Most komolyan rátennél még egy lapáttal? Ne zsarold az exed, viselkedj úgy, mint egy értelmes felnőtt, és ne alacsonyodj le az ő szintjére!
Hát arról nem írtál a kérdésben, hogy megvert. Azt írtad a vége felé, hogy bántalmazott, de a hosszú telefon összetörős törtenet után úgy lehetett érteni, hogy neked az a bántalmazás.
De ha vert téged, miért akarod zsarolni? Miért azon töprengsz, hogy kivel jött össze, és hogy szereti-e a lányát? Ha nem is teszel feljelentést, tiltsd le a f_szba mindenhonnan, örülj, hogy soha többé nem hallasz felőle.
15, igen, az ilyet ki kell iktatni, mindenhonnan.
De, azt, hogy osszetorte a telefonjat, azt is a bantalmazasok koze soroljak.
A figura nagyon pszichonak tunik, az ilyentol menekulni kell. Semmi nem hat ra, lepereg, semmibol nem tanul es vegtelenul gonosz.
Ha bántalmazott, meglopott, akkor a rendőrségnek kellene szólnod, nem a lányának. Mit érnél el vele? Szerinted a lányának nem mindegy, hogy kivel kefélget az apja? Te nem a barátnője vagy a lánynak, mégis mit érdekelné őt, hogy veled hogy bánt a faterja? Úgy viselkedsz, mint valami dedós...
Ha károd van, ha bántott, akkor annak a rendezése az, hogy elmész szépen és a rendőrségen feljelented!
Tévedsz kérdező, én nőként írtam neked azt, hogy fontosabb kérdés, Te milyen ember vagy?
Szabad akaratodból mentél bele egy szeretői viszonyba? Gondolom igen. Már eleve ezzel leminősítetted magad.
Megromlott a kapcsolat a szeretőddel és elkezdted fenyegetni, hogy kiteregeted a szennyest? Ezzel még mélyebbre sűllyedtél, önbecsülés hol marad?
Elviselted, hogy megver? Miért nem jelentetted fel a rendőrségen?
Azzal zsarolsz, fenyegetsz egy ennyire agresszív, gátlástalan embert, hogy beszélsz a lányával? No, ez már a legalja, sajnos nagyon mélyre süllyedtél.
Örülj, hogy csak a telefonodat törték össze, örülj, hogy megszabadultál ebből a méltatlan viszonyból és vond le a megfelelő következtetést. Legyen tartásod, ne keveredj bele ilyen emberekkel semmilen viszonyba.
Tanuld meg tisztelni magad, mert ha Te nem teszed, más se fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!