Mit csináljak ha apám ezt nem érti meg?
Volt ilyen ismerősöm, 26 évesen költözött el végleg.
Még akkor is menni kellett a nagymamához, mintha 12 éves lett volna. . .
14-es, miért evidencia, hogy az ember utál a nagymamájához menni?
Összes nagyszülőmet és keresztszülőmet szerettem, ők is engem, így mindig örömmel mentem hozzájuk.
Ha önszántából megy az más, mint akit cipelnek 26 évesen, mint egy gyereket!
De amúgy önszántadból mész? Vagy apád azért rángat magával mert akkor legalább találkozol a rokonokkal?
Mert ha mész magadtól akkor nem értem hogy ő miért erőlteti, de ha nem mész akkor nem nehéz összerakni hogy miért utasít arra hogy legalább ha ő megy akkor menj te is
Mert gyerekként kezeli, azért.
És nárcisztikus, tehát az van, amit ő mond.
Ha nem akar menni, azt is tiszteletben kell tartani.
Vagy te minden rokonoddal tartod a kapcsolatot, csak, mert rokon?
Ha teljesen elköltözöl nem csak majdnem akkor nem lesz ez a probléma. Akkor már csak akkor mész a rokonokhoz amikor akarsz, apád már nem szólhat bele.
"Lelki terrorban tart. Mondván, hogy a rokonaim ki tudja meddig élnek azért kell kötelezőszerűen mennem."
Ne engedj neki. Ha legközelebb bele áll akkor mond meg neki hogy igenis szoktad őket látogatni, és neked annyi elég. Nem lesz lelkiismeret furdalásod a későbbiekben csak mert nem tanyáztál a rokonoknál többet.
Itt neked kell meghúzni a határt.
Amíg nem költözöl el addig tűrsz. Vagy balhézol. Ahogy te alakítod a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!