Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám folyamat rágja a körmét....

Anyám folyamat rágja a körmét. Nagyon irritál. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Én szoktam a körmeit reszelgetni, a bőrt leszedni róla és aközben is rágja, összenyálazza a körmét. Herótom van a hangjától, attól hogy a nyálas ujjaival mindent megfogdos. Mit tudok vele csinálni? Ajánlottam neki már hogy elviszem körmöshöz, de nem tetszett neki az ötlet.
szept. 15. 15:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%

Javasold neki, hogy vegyen olyan szert, amit ha ráken, keserű az íze, ezt használják a körömrágásról leszoktatásnál. Vagy lakkozd ki szépre a körmét és ne javítsd ki, ha lerágja. Meglesz a moticációja, hogy ne rágcsálja.

Pl. én fiatalon szerettem a szemem dörzsölgetni. Amikor rászoktam a szemfestésre, leszoktam róla.

szept. 15. 18:41
 12/17 anonim ***** válasza:
54%
FolyamatOSAN
szept. 15. 18:41
 13/17 anonim ***** válasza:
35%
7. Képzeld, kamasz koromban én is rágtam a körmöm. Viccnek szántam, ha nem vetted volna észre.
szept. 15. 19:40
 14/17 anonim ***** válasza:
29%
8-nak szántam, csak félreütöttem.
szept. 15. 19:40
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

#13 eszre vettem, de ez nem vicces.

neked is kellett volna utni a fogadat, csak viccbol, mert ugyebar ez vicces, nem?

szept. 17. 22:12
 16/17 anonim ***** válasza:
35%
15. Talán te is rágod a körmöd, hogy ennyire a szívedre vetted vagy csak veszekedni akarsz és engem pécéztél ki? 40 évesen már lehetne annyi önfegyelme egy nőnek, hogy ilyet ne tegyen.
okt. 5. 19:46
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
#16 minden egyes szavadra tudnek valamit irni, de nem eri meg az idomet 🤡
okt. 9. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!