Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám folyamat rágja a körmét....

Anyám folyamat rágja a körmét. Nagyon irritál. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Én szoktam a körmeit reszelgetni, a bőrt leszedni róla és aközben is rágja, összenyálazza a körmét. Herótom van a hangjától, attól hogy a nyálas ujjaival mindent megfogdos. Mit tudok vele csinálni? Ajánlottam neki már hogy elviszem körmöshöz, de nem tetszett neki az ötlet.
szept. 15. 15:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Semmit nem tudsz az ő idegessége ellen. Ne manikűrözd, ha összenyálazza. Majd megoldja magának.
szept. 15. 15:42
 2/17 A kérdező kommentje:
ki a bunkó ebben a szituációban? aki megcsinálja az anyja körmét, ő meg összerágja és összenyálazza a lánya "munkáját"? bocsánat hogy 5 percenként a csendben annyit hallog hogy nyammogja a körmeit.
szept. 15. 15:45
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
Én fix nem csinálnám meg neki. Csessze meg, felnőtt ember, értem hogy szorong de tegyen ellene, ez undorító és nem elvárható tőled hogy ezzel kelljen foglalatoskodnod. Ezen kívül meg teljesen tönkreteszi a köröm szerkezetét, hosszútávon visszafordíthatatlan károkat okoz magának. Nem a te dolgod megoldani a szorongását, de ha akarnád se tudnád.
szept. 15. 15:54
 4/17 anonim ***** válasza:
32%
Én folyamatosan veszekedéseket generálnék belőle. Egy idő utàn észreveszi magát. Meg lehet mondani neki hogy ha nem rágná a körmét annyi balhé se lenne. Gusztustalan.
szept. 15. 15:57
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi a francnak csinálod neki? Nem kisgyerek, meg tudja csinálni magának is.
szept. 15. 16:16
 6/17 anonim ***** válasza:
29%
Verd ki a fogát, hogy ne rágja. :D
szept. 15. 16:23
 7/17 anonim ***** válasza:
79%

Jézus, még mindig jobb mintha reszelné! Mármint az én anyám...

Felàll a szőr a hátamon, ha valaki a jelenlétemben reszeli a karmait, annàl semmi sem undorítóbb.

Viszont màsodik helyezett a rágás, szóval kérdező tök megértelek.

Anyàm szintén rãgja, amit alapban letojnék. A baj csak az, hogy bármiről beszélgettünk és épp én beszélek, S ő hallgat, akkor pikpak a keze a szàjában. Hallani és látni is hányingerkeltő.

Kismilliószor kértem már, hogy ne rágja, de nekem ugye semmi közöm hozzá...

Azt szoktam csinálni, hogy ha többedszeri ràszólásra sem hagyja abba, akkor otthagyom, és nem folytatom vele a beszélgetést. Vilàgért sem akarom zavarni e fontos tevékenységében...

Hát kérdező, én a helyedben nem vállalnám a szépítgetését..

szept. 15. 16:33
 8/17 anonim ***** válasza:
26%
#6 remelem egyszer te is olyan helyzetbe kerulsz, hogy elkezded ragni a kormod a stressz miatt, aztan meg ki is utik a fogad, mert meg is erdemelned
szept. 15. 18:24
 9/17 anonim ***** válasza:
59%

Undorító mikor valakinek fogalma sincs a higiénáról, összenyalja az ujjait és utána összefogdos mindent! Részvétem!

És ha szólsz, hogy mosson kezet, húúú de be van sértődve, hogy veled nem lehet egy házban élni, kötekedő vagy!

Borzasztó! Mikor az isten nem oszt agyat!

szept. 15. 18:31
 10/17 anonim ***** válasza:
67%
FolyamatOSAN
szept. 15. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!