Mit csináljak, ha a gyermekem nem hajlandó elmondani, hogy hova ment lakni, miután a nagyszülei megkérték, hogy keressen más otthont magának?
Figyelt kérdés
Annyit írt, hogy "közöd?", majd letiltott.
A lakcímemről kijelentkeztetés ürügyén kérdezten tőle, hiszen ha több hónapja nem lakik nálam, akkor nem kell, hogy ide legyen bejelentve.
szept. 14. 20:56
11/32 anonim válasza:
Ja, a kérdezőnek a legnagyobb gondja hogy kijelentés megtörténjen sikeresen. Azért érdekli a gyereke új címe. Értem. Tehát mindenki vonja le a következtetést mennyire érdekli, még egy pillanatra elhittem hogy aggódik érte
12/32 anonim válasza:
#1 vagyok.
szamomra is az jon le a dologbol hogy a kerdezo telibe sz.rja a gyereket, csak kiiratni akarja a lakcimerol ne oda menjenek a levelek esatobbi... teged tenyleg nem az erdekel hogy mi van vele.
13/32 anonim válasza:
Nem kell tudni hol lakik, ha ki akarod jelenteni.
14/32 anonim válasza:
Hát igen, ezt mondom, jó hülyén érzem magam, félreértettem a kérdést
15/32 A kérdező kommentje:
#11-14: Nehogy már én legyek a rossz szülő, hogy betartatom / betartom a törvényeket, és a kötelességemnek eleget teszek.
szept. 14. 22:05
16/32 anonim válasza:
Hát ha téged csak ennyi érdekel, hogy betartsd a törvényt, szomorú.
Az hogy van mit egyen, érdekel?
Hogy van e pénze, van e hol lakjon?
Bántja e valaki?
Ez nem érdekel.
Igaz, törvény szerint nagykorú nemde
17/32 anonim válasza:
Szerintem hagyd békén a gyerekedet, láthatóan jó okkal nem szeretne veled beszélni. Felőled az utcán is meghalhat, pont annyira érdekel, hogy mi van vele.
18/32 anonim válasza:
Semmit ne csinálj. Szerintem már tettél elég rosszat, ha ennyire elutasít.
19/32 A kérdező kommentje:
#16: Azért annyira rosszul nem állhat anyagilag, ha nem akar feljönni hozzám lakni.
szept. 14. 22:25
20/32 anonim válasza:
Annak is nyomós oka van, hogy látni sem akar téged. Inkább ezen gondolkozz el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!