Sok embernek van jó gyerekkora?
Relatív mit nevezel annak.
Én pl szomorú, magányos gyerek voltam, kiközösítve kb végig. Nem vertek, nem ivott egyik szülőm se (nagypapa igen, és voltak pedó dolgai részegen).
De a szüleim viszonylag normális emberek, próbáltak jó gyerekkort csinálni nekem és a tesóimnak.
Nem volt sok pénzünk, de a környezetemben volt akinek jóval kevesebb volt. Néha alig volt kaja otthon, de nem mentünk éhesen aludni.
Egy kis faluban éltünk, nem volt semmi érdekes ott, és nehézkes volt bárhova eljutni, és aki oda valósi volt, mind dögunalmas.
Tudom, vannak olyanok akiknek rosszabb volt, de ha kérdeznék újra élném-e, hát biztos nem. Nagy fellélegzés volt a tini éveim végén egyetemre menni, és kikerülni ebből.
Nem tudom, de az aki azt bizonygatja hogy igen, úgy hogy te nem is azt kérdezted, annak biztos nem volt jó.
Nekem volt benne jó is meg rossz is, nem tudom jónak számít-e vagy mihez képest jónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!